Erillistalo 2h, k, ph, s + varasto

Kirkkoharju 9, Nöykkiö, Espoo

Hinta
375 000 €

Koko
50 m² / 65 m²

Vuosi
2024

ENNAKKOMARKKINOINTI!

TYYLIKÄSTÄ KIVITALOASUMISTA SUOSITUSSA NÖYKKIÖSSÄ
Neljälle espoolaisperheelle tämä on loistotilaisuus toteuttaa unelma uudesta kivitalokodista. Arkkitehti Sakari Heikkisen (SAFA) suunnittelemien modernien yksitasoisten erillistalojen rakentaminen alkaa kesällä 2023 ja muuttopäivä on heinäkuussa 2024. Taloista suuremmat ovat neljän makuuhuoneen koteja, pienemmissä on yhden makuuhuoneen lisäksi kotitoimistoksikin mainiosti sopiva varastohuone. Rakentamisaikataulun puitteissa asunnon materiaalivalintoihin ja yksityiskohtiin pääsee vaikuttamaan ja luomaan kodista juuri oman perheen näköisen. Pihalla on tilaa niin yhdessäoloon ja leikkeihin kuin viherpeukalon harrasteisiinkin. Kotiosoite on mitä parhain: rauhallisella pientaloalueella lähellä monipuolisia palveluita. Tee kaupat kesäkuun 2023 loppuun mennessä, ja saat aurinkopaneelit kaupan päälle!

LUOTETTAVAA RAKENTAMISTA
Talojen rakentamisesta vastaa pientalorakentamiseen pääkaupunkiseudulla erikoistunut hyvämaineinen Kivijalka Oy. Lahoamaton, turvallinen ja ympäristön ääniä eristävä kivitalo tekee asumisesta mukavaa pitkäksi aikaa, luontaisesti tiivis rakenne on myös energiatehokas. Virtaviivaiset vaaleat julkisivut viistokattoineen ja tummine yksityiskohtineen sopivat kauniisti pientalojen naapurustoon. Kodin materiaalien, sävykokonaisuuksien, varusteiden ja kiintokalusteiden eheästä yhdistelmästä vastaa Kivijalka Oy:n sisustussuunnittelija, jonka avulla yksityiskohtiin ja sävyihin pääsee tekemään omaan makuun sopivia muutoksia.

KOTI VUOSIKSI ETEENPÄIN
Isommissa taloissa perheen on mukavaa asua koko lasten kasvuiän. Viihtyisässä ja valoisassa olohuoneen, ruokailutilan ja avokeittiön kokonaisuudessa on tilaa yhdessäoloon sekä käynti isolle oleskeluterassille ja pihalle. Neljästä makuuhuoneesta kolmessa on kaapistot; viimeinen lepotila on kruunattu vaatehuoneella. Saunatiloissa on käytännölliset tilat pyykkihuollolle, kaksi suihkua ja haapalauteinen löylyhuone vastakkain asettuvine lauteineen. Arkea sujuvoittaa kaksi erillistä wc:tä. Autokatoksen yhteydessä on ulkoiluvälinevarasto ja etupihalla paikka toisellekin autolle.

KAHDELLE TÄYDELLINEN
Pienemmät talot on suunniteltu verrattomaksi kokonaisuudeksi pariskunnalle: neliöitä ei ole liikaa, vaan tilaratkaisut on mietitty toimiviksi ja viihtyisiksi. Makuuhuoneessa ja eteisessä on mukavasti kaappitilaa, varastohuone sopii loistavasti myös etätyöskentelyyn tai omille harrastuksille. Pesuhuoneen yhteydessä on oma sauna. Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan yhdistelmässä suuret ikkunat kutsuvat valon sisään tehden tilasta avaran; lasioven takana terassi ja oma piha odottavat rauhaisia aamukahveja, rentoja kesäpäiviä ja yhteisiä grilli-iltoja. Autoille löytyy kaksi paikkaa kodin vierestä.

MATERIAALEISTA MIELUISIMMAT
Kodin laadukkaat materiaalit ja varusteet lupaavat huoletonta arkea ja pitkää käyttöikää. Avokeittiössä on kauniit kivitasot, tyylikkäät kalusteet sekä AEG-kodinkoneet. Keittiökalusteet ja muut säilytyskaapistot toimittaa Espoon Novart. Moderniin talotekniikkaan kuuluvat ilmavesilämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä, koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla, kuituliittymä sekä energiaa säästävä ledvalaistus.

LÄHELLÄ KAIKKEA
Pientalojen naapurusto on hyvien palvelujen ja luonnon äärellä. Nöykkiön, Eestinmalmin ja Eestinlaakson alueella on useita päiväkoteja, leikkipuistoja sekä suomen- ja ruotsinkielisiä kouluja ala- ja yläasteikäisille. Espoonlahden lukioon ja harrastusmahdollisuuksiin on matkaa n. 4 km, kauppakeskus Liilaan n. 3 km ja Iso Omenaan n. 6 km. Bussipysäkiltä (300 m) pääsee sujuvasti Espoonlahteen, Tapiolaan ja Matinkylään.

MUITA TIETOJA KOHTEESTA
Asunto Oy Espoon Kirkkoharju 9 ja 11 sijaitsee osoitteessa Kirkkoharju 9-11, 02330 Espoo. Yhtiö sijaitsee kahdella omalla tontilla, joiden yhteenlaskettu pinta-ala on 1990 m². Kiinteistötunnus 49-30-137-9 (995 m²) ja 49-30-137-10 (995 m²). Jokaisella talolla on yhtiöjärjestyksen liitekartan mukainen oma piha-alue sekä omat sähköliittymät. Arvioitu valmistuminen 7/2024. Tuleva RS-kohde, RS-pankki Someron Säästöpankki. Olette tervetulleita toimistollemme keskustelemaan projektista ja samalla annamme teille infopaketin, joka sisältää mm. mittakaavalliset pohjapiirustukset, kalustekuvat ja varusteluettelot. Urakoitsijana toimii Rakennusliike Kivijalka Oy. Rakentajan aikaisempaa tuotantoa mm. Espoon Kurttilassa Rannikontie 4a, Kirkkonummen Veikkolassa Sahatie 8 ja Espoon Nöykkiössä Lehmustie 8.

Kohdenumero 21197891
Sijainti Kirkkoharju 9, 02330 Espoo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 2h, k, ph, s + varasto
Huoneita Kaksio
Hallintamuoto Asunto-osakeyhtiö
Tyyppi Erillistalo (uudiskohde, osake)
Asuintilojen pinta-ala 50 m²
Kerros 1/1
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Kohteen kunto Ei luokiteltu
Energialuokka B2018. Lisätietoja energialuokasta: 17
Rakennusvuosi 2024
Käyttöönottovuosi 2024

Velaton hinta 375 000 €
Myyntihinta 375 000 €
Velkaosuus 0 €
Vuokrattu Ei
Vastikkeet
Huoneiston yhtiövastike yht 102,76 € / kk
Hoitovastike 102,76 € / kk

Muut maksut Lämmitys- ja taloussähkö kulutuksen mukaan.

Lämmitys VILP, vesikiertoinen lattialämmitys
Oma sauna Kyllä
Palvelut
Koulu Eestinkallion koulu (1-6 lk), Martinkallion koulu (1-9 lk), ruotsinkielinen Finno skola (1-6 lk). Espoonlahdessa lukio ja ruotsinkielinen yläkoulu. Useita päiväkoteja alueella.
Palvelut Kauppakeskus Liila, Suomenojan ja Espoonlahden palvelut.

Katto
Kate Pulpettikatto/peltikate
Rakennusmateriaalit
Muut rakennusmateriaalit Kivi
Keittiö
Keittiön varustelu Novartin keittiö erillisen kalustesuunnitelman mukaan. Lattia laattaa Cello Appeal 60x60.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus Novartin kalusteet erillisen kalustesuunnitelman mukaan. Kosteiden tilojen lattia laattaa.
Sauna
Saunan kuvaus Harvia Cilindro PC 70 sähkökiuas. Seinät, katto ja lauteet lämpökäsiteltyä haapaa.
Makuuhuone
Makuuhuoneen kuvaus Lattia Tarketin Shade Tammi Cream White DuoPlank 2-sauvaista parkettia.

Koko 1 990 m²
Omistus Oma
Kaavoitustilanne
  • Asemakaava

Nimi Asunto Oy Espoon Kirkkoharju 9 ja 11
Taloyhtiön autopaikat
  • Piha-autopoikkoja: 8
Huoneistojen lukumäärä 4

Nimi Karlsten Kari
Sähköposti kari.karlsten@primehouse.fi
Puhelin +358 400 416 130
Yrityksen nimi Prime House Oy LKV
Toimiston nimi Prime House Oy LKV

Yrityksen nimi Prime House Oy LKV
Toimiston nimi Prime House Oy LKV
Osoite Suomalaistentie 7, ESPOO
Toimiston puhelin 010 834 6600
Toimiston sähköposti info@primehouse.fi
Takaisin kohdelistaan