Erillistalo 5h, avokeittiö, kirjastohuone, ph, s, kph/wc, erillinen wc + kuisti, varasto ja autokatos

Oksakarhinmäki 6, Latokaski, Espoo

Hinta
275 000 €

Koko
119,50 m²

Vuosi
1978

Kodikas, keltainen kytketty erillistalo. Ison perheen toimiva koti. Alakerrassa olohuone, kirjastohuone (mh), avokeittiö, saunaosasto ja wc. Ylhäällä neljä makuuhuonetta, kph ja parveke. Sisäänkäynti ison katetun kuistin kautta. Suojaisat, aidatut pihat länteen, pohjoiseen ja itään. Suojaisalla kuistilla vietetään aikaa vaikka sade yllättäisi. Pihalle mahtuu pikkuväelle uima-allas ja trampoliini. Harrastajille on oma verstas/varasto kuistin yhteydessä. Talolle kuuluu kaksi autopaikkaa, toinen katoksessa. Talo sijaitsee todella hiljaisella ja rauhallisella paikalla Latokasken korkeilla kallioilla. Rakennus on kuntotarkastettu 9/2022.

UUSI ALAKOULU JA USEITA PÄIVÄKOTEJA
Kantokasken ja Nauriskasken alakoulu. Useita päiväkoteja 350-750 m päässä. Nöykkiönlaaksossa yläkoulu, neuvola, kirjasto ja hammashoitola.

PALVELUT JA PYSÄKIT VIERESSÄ
Latokaskesta löytyvät K-market, kampaamo, ravintola, ST-1 ja autohuolto. Bussit: 159 Latokaski-Matinkylä, 531K Latokaski-Matinkylä-Tiistilä ja 542 Jorvi-Espoon keskus-Latokaski-Kattilalaakso-Kivenlahti-Espoonlahti-Soukanranta-Ala-Soukka 100 m.

MAHTAVAT ULKOILUMAHDOLLISUUDET
Leikkipuisto 350 m. Asukaspuisto 800 m. Metsäiset ja hyvin hoidetut lenkkeily-, hiihto- ja pyöräilymaastot ympäröivät Latokasken pientaloaluetta. Valaistut reitit yhdistyvät Espoon keskuspuistoon. Hyvät sieni- ja marjametsät. Espoon kaupunki on aloittanut urheilupuiston suunnittelun Latokaskenniittyyn.

Varaa heti yksityisesittely.

Tiedustelut:
Risto Pesola KiAT
0400 544 866
risto.pesola@primehouse.fi

Kohdenumero 21722172
Sijainti Oksakarhinmäki 6, 02340 Espoo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 5h, avokeittiö, kirjastohuone, ph, s, kph/wc, erillinen wc + kuisti, varasto ja autokatos
Huoneita 6 h ja enemmän
Hallintamuoto Asunto-osakeyhtiö
Tyyppi Erillistalo (osake)
Asuintilojen pinta-ala 119,50 m²
Kerros 2/2
Vapautuminen heti
Kohteen kunto Tyydyttävä
Energialuokka D2018.
Rakennusvuosi 1978
Käyttöönottovuosi 1978

Velaton hinta 275 000 €
Myyntihinta 252 686,87 €
Velkaosuus 22 313,13 €
Vuokrattu Ei
Vastikkeet
Huoneiston yhtiövastike yht 728,50 € / kk
Rahoitusvastike 221,10 € / kk
Hoitovastike 507,40 € / kk

Muut maksut Koko yhtiö vuosivuokra 2 540.00 euroa. Se sisältyy hoitovastikkeeseen. Yhtiöllä on tontin lunastusoikeus.

Pihan kuvaus Pihat kaakkoon, lounaaseen ja luoteeseen
Lämmitysmuodot
  • kaukolämpö
Oma sauna Kyllä
Parveke Kyllä
Antennijärjestelmä Antenni
Kuntotarkistus tehty Kyllä
Palvelut
Päiväkoti Päiväkodit: Latokasken, Kaskipihan ja Ohrakasken päiväkoti.
Koulu Koulut: Nauriskasken koulu (1-6 lk) 1,5 km, Kantokasken koulu (1-6 lk) 1 km, Nöykkiönlaakson koulu (1-6 lk) ja Nöykkiön koulu (7-9 lk) 2,5 km.
Palvelut K-market ja kampaamo 900 m, kaksi pizzeriaa, S-market, kirjasto ja neuvola 2,7 km.
Liikenneyhteydet
Liikenneyhteydet Bussit: 542 Jorvi-Espoon keskus-Latokaski-Kattilalaakso-Kivenlahti-Espoonlahti-Soukanranta-Ala-Soukka. 159 Latokaskesta-Matinkylään.

Katto
Kate Peltikate
Rakennusmateriaalit
Käytetyt rakennusmateriaalit
  • puu
Muut rakennusmateriaalit Puu
Keittiö
Keittiön varustelu Avokeittiö avautuu olohuoneen yhteyteen. Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, uusittu liesituuletin, astianpesukone. Kaapistot ja tasot. Kaksi isoa ikkunaa. Lattia parkettia.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus Katto paneelia, seinät ja lattia laattaa, lattialämmitys. Suihku ja hierova suihku. Suihkuseinä. Pesullas, allaskaappi. Kaappi. Pyyhekuivain. Pesukoneliitäntä. Yläkerran kylpyhuone: seinät ja katto muovitapettia. Amme, wc-istuin, bideesuihku, pesuallas, peilikaappi.
Sauna
Saunan kuvaus Seinät ja katto paneelia. Vuolukivikiuas, muotolauteet. Ikkuna.
Makuuhuone
Makuuhuoneen kuvaus Neljä makuuhuonetta. Kirjastohuoneesta saa viidennen makuuhuoneen. Lattiat parkettia ja muovimattoa.
Parveke
Parveke
  • ulostyönnetty
Parvekkeen suunta
  • pohjoinen
WC-tilat
WC-tilojen kuvaus Erillinen wc: wc-istuin, bideesuihku, tasoallas, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi ja kaappi.

Koko 3 071 m²
Omistus Vuokrattu
Maanvuokraaja Espoon kaupunki
Kaavoitustilanne
  • Asemakaava
Kaavoitustiedot kartat.espoo.fi
Vuokra 2 540 € / vuosi
Vuokra-aika päättyy 19.09.2027

Nimi Asunto-osakeyhtiö Latokarhi
Isännöitsijän tiedot Irmeline Mattsson Bastubackantie 130, 10210 Inkoo 045 3548883
Huolto Asukkaat
Tehdyt remontit Taloyhtiö 2010 kaukolämmön lämmönvaihdin uusittu. 2011 katot uusittu. 2022 salaojaremontti: yhtiön kaikkien kuuden talon salaojien ja sadevesiviemäreiden uusinta tarkastuskaivoineen, suunnittelu ja toteutus Vesivek. Asunto 2011 pesuhuoneen, saunan ja alakerran wc:n lattia valettu teräsbetonista, asennettu termostaattiohjattu sähkölämmitys, vesieristetty ja laatoitettu. Tilojen seinät vuorattu kostean tilan cyprocilla ja kiinnitetty alkuperäiseen seinään (ei koolattu), vesieristetty ja laatoitettu. Katto ja huippuimuri uusittu. 2016 kattoikkunat vaihdettu tuuletusventtiileillä varustettuihin Velux-kattoikkunoihin maahantuojan valtuuttaman asennusryhmän toimesta. 2021 alakerran peiliovelliset kaapistot uusittu. Kuntotarkastuksen suosituksesta parannettu/lisätty ala- ja yläpohjan ilmanvaihtoa vastaamaan nykystandardeja. Ilmanvaihto- ja viemäriputkien lämpöeristystä parannettu ko. tiloissa. Varaston sisälattia uusittu 12/2022. Kaikkien talojen alapohjatilan hienoaineksen pintakerroksen poisto (5-10cm), kosteussulkumaton asennus koko pohjan alalle, pintasorastus = kapillaarikatko lekasoralla, Hurrikaani Oy. Talojen alapohjien tuuletuslevyjen lisäkoolaus (tuenta), jolla saumat umpeen 2023.
Tulevat remontit Yhtiöjärjestyksen 16 §: Siitä poiketen, mitä asunto-osakeyhtiölaissa säädetään yhtiön ja osakkaan välisestä korjaus- ja kunnossapitovastuusta, vastaa osakkeenomistaja kaikista niistä korjaus- ja kunnossapitotöistä sekä perusparantamisesta ja uudistamisesta, joka voidaan kohdistaa osakkeenomistajan hallinnassa olevaan rakennukseen ja aidattuun piha-alueeseen. Osakkeenomistaja vastaa sekä rakennuksen sisä- että ulkopuolisesta kunnossapidosta, mukaan lukien talon rakenteet ja eristeet sekä putket, johdot ja kanavat siltä osin kuin ne sijaitsevat osakkeenomistajan hallitsemassa rakennuksessa. Yhtiö vastaa osakashallinnassa olevan tilan ulkopuolisesta kunnossapidosta. Yhtiö vastaa mm. tontilla kulkevien putkien, johtojen ja kanavien korjaamisesta ja kunnossapidosta. Yhtiöllä on oikeus teettää osakkeenomistajan kustannuksella korjaus- tai kunnossapitotoimenpide, joka on tarpeen esimerkiksi rakennuksen julkisivun asianmukaisuuden tai rakennuksen turvallisuuden vuoksi, jos osakkeenomistaja ei kehotuksen saatuaan kohtuullisessa ajassa ryhdy korjaustoimenpiteisiin.
Kuntotutkimuksista Kuntotarkastus
Taloyhtiön autopaikat
  • Autopistokepaikkoja: 6
  • Autokatospaikkoja: 6
Huoneistojen lukumäärä 6

Esittelyaika 05.06. 17:00 - 17:45
Esittelijä Pesola Risto
p. +358 400 544 866
Sähköposti risto.pesola@primehouse.fi
yleisesittely

Nimi Pesola Risto
Sähköposti risto.pesola@primehouse.fi
Puhelin +358 400 544 866
Yrityksen nimi Prime House Oy LKV
Toimiston nimi Prime House Oy LKV

Yrityksen nimi Prime House Oy LKV
Toimiston nimi Prime House Oy LKV
Osoite Suomalaistentie 7, ESPOO
Toimiston puhelin 010 834 6600
Toimiston sähköposti info@primehouse.fi
Takaisin kohdelistaan