Rivitalo 5h+k+s

Illansuu 4, Olari, Espoo

Hinta
358 000 €

Koko
128,50 m²

Vuosi
1979

PERHEASUNTO HALUTULLA PAIKALLA VIIHTYISÄSSÄ OLARISSA

Tässä rivitalokodissa on sekä pienempiä yksityiskohtia että suuria linjoja, jotka saavat inspiraation remonttivisioille heräämään. 70-luvun arkkitehtuurille tyypillisesti tilavan olohuoneen ikkunat ovat isot ja ne tuovat vehreät näkymät osaksi sisustusta. Putkiremontti on jo hoidettu, joten lähtökohdat uudistuksille ovat suotuisat: asunnosta pääsee luomaan juuri omalle perheelle sopivan kodin.

Pohjaratkaisu on nykyiselläänkin toimiva, mutta sitä on mahdollista muuttaa omaan elämään vielä paremmin sopivaksi. Ruokailutila ja olohuone ovat yhtenäistä, avaraa tilaa; keittiökin odottaa vain pienen seinän takana. Eteisen yhteydessä on käytännöllisesti vaatehuone ja erillinen wc. Kaikki neljä makuuhuonetta on sijoitettu toiseen kerrokseen pesuhuoneen, saunan sekä vaatehuoneen kera. Yläaulan kruunaa katto-ikkuna. Parvekkeella pääsee nauttimaan auringonlaskujen väriloistoista, myös oma piha avautuu länteen. Huoneistolle kuuluu autokatospaikka, jossa on valmius sähköauton latausaseman asennukselle.

Arki vehreässä ympäristössä on viihtyisää ja rauhallista. Sijainti on juuri sopivan etäisyyden päässä Espoon parhaista palveluista – Isoon Omenaan on vain noin kilometri matkaa. Myös koulut löytyvät kävelymatkan päästä ja päiväkoteja on ympärillä useita. Läheinen keskuspuisto ulkoilureitteineen tarjoilee upeat puitteet vapaa-aikaan ja harrastuksiin. Kulkuyhteydet ovat hyvät niin omalla autolla kuin julkisillakin; suora bussilinja Kamppiin sujuvoittaa liikkumista Helsinkiin ruuhka-aikoina.

Tiedustelut:
Risto Pesola KiAT
0400 544 866
risto.pesola@primehouse.fi

Kohdenumero 9435232
Sijainti Illansuu 4, 02210 Espoo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 5h+k+s
Huoneita 5 h
Hallintamuoto Asunto-osakeyhtiö
Tyyppi Rivitalo (osake)
Asuintilojen pinta-ala 128,50 m²
Kerros 2/2
Vapautuminen heti
Kohteen kunto Välttävä
Energialuokka D2018.
Rakennusvuosi 1979
Käyttöönottovuosi 1979

Velaton hinta 358 000 €
Myyntihinta 358 000 €
Velkaosuus -
Vuokrattu Ei
Vastikkeet
Huoneiston yhtiövastike yht 539,70 € / kk
Hoitovastike 539,70 € / kk

Lämmitysmuodot
  • kaukolämpö
Oma sauna Kyllä
Parveke Kyllä
Antennijärjestelmä Antenni
Auton säilytys Jokaisen asunnon autokatospaikalle on rakennettu sähköauton latausinfra.
Palvelut
Päiväkoti Useita päiväkoteja alueella.
Koulu Päivänkehrän alakoulu 300 m. Kuitinmäen koulu 700 m. Olarin koulu ja lukio sekä Steinerkoulu kävellen 1 km. Suurpellossa Espoo International School 3 km.
Palvelut Olarin keskustan palvelut 600 m. Kauppakeskus Iso Omena 1 km.
Liikenneyhteydet
Liikenneyhteydet Bussit, Tapiolaan, Espoon keskukseen, Mankkaalle ja Matinkylään. Metroasema Isossa Omenassa.

Katto
Kate Huopakate
Rakennusmateriaalit
Käytetyt rakennusmateriaalit
  • puu
  • tiili
Keittiö
Keittiön varustelu Liesi, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappipakastin. Vaaleat kaapinovet, harmaa laminaattitaso, puiset lokerikot. Tila ruokapöydälle. Lattia muovimattoa. Ikkuna.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus Seinät ja lattia laattaa. Suihku, pesuallas, peili, wc-istuin, bideesuihku, pk-liitäntä.
Sauna
Saunan kuvaus Seinät ja katto paneelia, lattia laattaa.
Kiuas
  • sähkökiuas
Makuuhuone
Makuuhuoneen kuvaus Neljä valoisaa ja tilavaa makuuhuonetta, yhdestä käynti parvekkeelle. Lattia muovimattoa.
4
Parveke
Parvekkeen suunta
  • länsi
WC-tilat
WC-tilojen kuvaus Erillinen wc. Seinät ja lattia laattaa. Wc-istuin, bideesuihku, pesuallas, peilikaappi, pk-liitäntä.

Koko 3 377 m²
Omistus Oma
Kaavoitustilanne
  • Asemakaava

Nimi Asunto Oy Reginanpesä
Isännöitsijän tiedot Risto Ranta 0400 445 963
Huolto Asukkaat
Tehdyt remontit 1994 Perusmuurin (sokkelin) vedeneristyksen ja salaojajärjestelmän saneeraus. 1995 Kosteusvaurioiden korjaus ja kantavien seinärakenteiden muutos useissa huoneistoissa. 1995 Kattopinnoitteen ja vesikourujen uusiminen. 2003 Autokatosten ja talousrakennuksen katon uusiminen. 2004 Lämmönjakohuoneen kaukolämpölaitteiston uusiminen. 2004 Lämmönjakohuoneen ja huoneistojen välisten käyttövesi- ja lämpöjohtolinjojen uusiminen. 2004 Salaoja- ja sadevesijärjestelmäkorjauksia sisäänkäyntisivulla. 2004 Asfalttipihan kaatojen korjaus ja uudelleenasfaltointi. 2004 Antenniverkon uusiminen. 2007 Autojen lämmityspistorasiat uusittiin ja varustettiin kellokytkimillä. 2009 Tulvavahingon aiheuttamien kosteusvaurioiden korjaus, märkätilojen vedeneristyksen uusiminen ja käyttövesiputkien, lämpöputkien ja lämmityspatterien uusiminen asunnoissa B 10 ja B 11. Märkätiloihin asennettiin sähköinen lattialämmitys lämpöpatterin sijasta. 2009 Huoneiston A1 käyttövesiputket uusittiin. 2010 Kylpyhuoneen hanakulman vuodon aiheuttamien kosteusvaurioiden korjaus asunnoissa A 2, A 3 ja A 4. Korjaustöiden yhteydessä uusittiin asuntojen A 2 ja A 3 käyttövesi- ja lämpöputket sekä patterit. Märkätiloihin asennettiin sähköinen lattialämmitys. 2013 Huoneiston A1 lämpöputket ja patterit uusittiin. Käyttövesi- ja lämpöputket sekä patterit uusittiin asunnoissa A 4, A 5, A 6, B 7, B 8 sekä B 9 ja samalla saneerattiin märkätilat lukuun ottamatta asuntoa B 9, jonka märkätilat on saneerattu aiemmin. 2014 Lämmitysjärjestelmän lämmönjakopumppu uusittiin patterien kohinan vaimentamiseksi. Uusi pumppu säätää virtausnopeutta automaattisesti. 2015 Asuntojen kaikki ulko-ovet uusittiin sekä sisäänkäynnin että pihan puolelta. Urakkaan kuului myös lukkojen ja avainpesien vaihto Abloy Sento-järjestelmän mukaisesti. 2018 Julkisivujen ja räystäiden puurakenteiden huoltomaalaus ja sisäänkäyntikatosten saneeraus yksikerroksisissa huoneistoissa. 2022 Valmius 11 sähköauton latauspisteen asentamiseen jokaisen huoneiston hallintaan kuuluvalle nimetylle autopaikalle.
Tulevat remontit Kunnossapitotarve vuosina 2023-2027: Piha: Suunnitelman laatiminen asfalttipihan kaatojen korjaamisesta ja pinnoitteen uusimisesta sekä paisuneiden porrastasanteiden oikaisusta. Perustukset ja runko: Ikkunanpuitteiden ja ulkoverhouspaneelien huoltomaalaustöitä. Energiatehokkuus: Tehostamiskohteiden arviointi mm. energiatodistuksen perusteella. Ikkunat: Samentuvien lämpölasien uusiminen sekä kittausten huolto tarpeen mukaan. Hankkeeseen tehdään vuosittain budjettivaraus. Katto: Vesikaton pinnoitteen, pellitysten ja vesikourujen kaatojen korjaustöitä sekä kattoremontin hankesuunnitelman teko. Sadevesijärjestelmä: Sadevesijärjestelmän huolto- ja korjaustarpeet käsitellään sekä pihan että katon huollon osana, joihin se liittyy olennaisesti. Yleiset tilat: Teknisen tilan ovien kunnostus ja maalaus. Talouskellarin katon vedeneristyksen korjaus. Vesi- ja lämmitysjärjestelmä: Vuotuisia huoltokorjaustoimenpiteitä. Sähkö- ja tietojärjestelmä: Yhtiön kunnossapitovastuulle kuuluvien sähkölaitteiden huoltokorjauksia. Ilmanvaihtojärjestelmät: Ajoittaisia huoltokorjauksia.
Taloyhtiön autopaikat
  • Piha-autopaikkoja: 22
Huoneistojen lukumäärä 11

Esittelyaika 03.03. 15:00 - 15:40
Esittelijä Pesola Risto
p. +358 400 544 866
Sähköposti risto.pesola@primehouse.fi
yleisesittely

Nimi Pesola Risto
Sähköposti risto.pesola@primehouse.fi
Puhelin +358 400 544 866
Yrityksen nimi Prime House Oy LKV
Toimiston nimi Prime House Oy LKV

Yrityksen nimi Prime House Oy LKV
Toimiston nimi Prime House Oy LKV
Osoite Suomalaistentie 7, ESPOO
Toimiston puhelin 010 834 6600
Toimiston sähköposti info@primehouse.fi
Takaisin kohdelistaan