Omakotitalo 6h, k, rt, s-os, khh, kph, 2 x erill. wc + harrasteh., at, var

Telaniitynkuja 2 C, Haukilahti, Espoo

Hinta
1 388 000 €

Koko
192 m²

Vuosi
2024

MODERNEJA MAALÄMPÖTALOJA VEHREÄÄN HAUKILAHTEEN
Hienoja uutisia Haukilahdesta uutta kotia harkitseville perheille: neljän upean maalämpötalon rakentaminen on alkanut Telaniitynkuja 2:ssa ja muuttopäivä on keväällä 2024. Omakotitalot valmistuvat kukin omalle hallinta-alueelleen yhteiselle tontille. Rauhallinen ja viihtyisä naapurusto sijaitsee lähellä palveluja: suomen- ja ruotsinkielisiä päiväkoteja ja kouluja, marketteja ja kauppakeskuksia sekä sujuvia kulkuyhteyksiä ja rantaraittia.

HELPPO TAPA MUUTTAA UUTEEN
Kaikki suunnitelmat, luvat ja tontti ovat valmiina, ja luotettava kotimainen Rakennusliike PR-Yhtymä Oy vastaa hankkeen valmistumisesta aikataulun mukaisesti. Itse talon, terassin ja terassiparvekkeen lisäksi oma piha tuo asumiseen iloa, valmis nurmipiha odottaa lasten leikkejä ja viherpeukalon ideoita. Nopeana ostopäättäjänä ehdit myös vaikuttaa pintamateriaalien ja varusteiden valintaan sekä tilata lisätyönä mm. parvekelasituksen.

TALOT A JA B
Avarassa aulassa lasten pukeminen käy leikiten ja viereisessä kodinhoitohuoneessa hoidellaan sujuvasti pyykit ja kurakengät. Autotallista ja -katoksesta pääsee kuivin kengin suoraan alakertaan. Kaksi makuuhuonetta tarjoaa omaa rauhaa perheen nuorille tai etätyöpäiviin. Saunatiloja avartaa lasiseinä löyly- ja pesuhuoneen välissä. Sadesuihkuja on kaksi ja löylyhuoneessa tuuletusikkuna. Arkiolohuoneesta mennään suojaisalle terassille vilvoittelemaan löylyjen lomassa. Upean aurinkoisessa yläkerrassa A La Carte -saarekekeittiö, ruokailutila ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa. Liesisaarekkeen äärellä on mukavaa kokkailla, saarekkeen äärellä siemaistaan kahvit ja välipalatkin. Seinän kokoiset maisemaikkunat ja lasiliukuovi avautuvat osittain katetulle isolle terassiparvekkeelle. Yläkerran päämakuuhuoneesta on käynti vaatehuoneeseen ja edelleen yläkerran kylpyhuoneeseen. Toinen makuuhuone on keittiön vieressä.

TALOT C JA D
Talot C ja D ovat nekin lapsiperheille ihanteellisia. Eteisen yhteydessä on vaatehuone ja pikkuvessa. Autotallista ja -katoksesta on käynti suoraan alakertaan. Makuuhuoneen vieressä on harrastehuone, josta on käynti kodinhoitotilaan ja edelleen saunatiloihin. Pesuhuoneessa on kaksi sadesuihkua ja tilavaraus ammeelle; löylyhuoneessa on vastakkain istuttavat lauteet ja tuuletusikkuna. Arkiolohuoneesta on käynti suojaisalle terassille, jonne saa lisätilauksesta porealtaankin. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, joista päämakuuhuoneella on oma suihkullinen kylpyhuone ja vaatehuone. Pikkuvessa on lisäksi erikseen. Muutoin yläkerta on kuten A- ja B-taloissa: maisemaikkunoiden valossa kylpevä saarekekeittiön, ruokailutilan ja olohuoneen hurmaava kokonaisuus sekä osittain katettu upea terassiparveke.

ENERGIATEHOKAS MAALÄMPÖTALO
Kaksikerroksisten talojen runko muurataan Lammin lämpöharkoista: talon kivirunko ei pala eikä lahoa, sen sijaan se eristää tehokkaasti lämpöä ja ääntä. Vesikiertoiseen lattialämmitykseen liitetty maalämpö on isossa talossa järkiratkaisu, samoin koneelliseen ilmanvaihtoon liitetty LTO-laite. Energiatehokkuutta osaltaan takaavat uudet kodinkoneet ja LED-valaistus, sähköautolle on varaus latauspistokkeelle. Laadukkaasti rakennettu kivitalo turvaa asumisen huolettomuutta vuosikymmeniksi eteenpäin.

MUITA TIETOJA
Kohteen osoite on Telaniitynkuja 2, 02230 Espoo. Kohde sijaitsee omalla 2485 m² suuruisella tontilla Espoon 14. kaupunginosassa, korttelissa 2, tontilla 3. Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella talojen A, B, C ja D kesken. Kiinteistötunnus 49-14-2-3.

Kohdenumero 20854045
Sijainti Telaniitynkuja 2 C, 02170 Espoo
Huoneistoselitelmä 6h, k, rt, s-os, khh, kph, 2 x erill. wc + harrasteh., at, var
Huoneita 5 h
Tyyppi Omakotitalo (uudiskohde, kiinteistö)
Asuintilojen pinta-ala 192 m²
Pinta-alojen lisätiedot Asuintilat 6h, k, rt, s-os, khh, kph, 2 x erill wc 156,9 m². Muut tilat harrastehuone, autotalli, var 35,1 m². Asuintilat ja muut tilat yhteensä 192 m².
Kerroksia 2
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Kohteen kunto Hyvä
Energialuokka B2013.
Rakennusvuosi 2024
Käyttöönottovuosi 2024

Velaton hinta 1 388 000 €
Myyntihinta 1 388 000 €
Velkaosuus 0 €
Vuokrattu Ei

Lämmitys Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
Oma sauna Kyllä
Palvelut
Koulu Toppelundin ja Niittykummun koulut, luokat 1-6. Haukilahden koulu, luokat 7-9. Mattlidens skola och gymnasium sekä Tapiolan koulut. Useita päiväkoteja.
Palvelut Haukilahden, Niittykummun, Matinkylän ja Tapiolan kattavat palvelut lähellä.

Viemäri
  • kunnan
Lisätietoja vesijohdosta Kunnan
Rakennusmateriaalit
Rakennus- ja pintamateriaalien kuvaus Lammi betoniharkko
Käytetyt rakennusmateriaalit
  • betoni
Keittiö
Keittiön varustelu A la Carte keittiö erillisen kalustesuunnitelman mukaan.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus Kts. erillinen huonekortti
Makuuhuone
Makuuhuoneen kuvaus Kts. erillinen huonekortti

Rakennusoikeus e-luku 0.25
Lisätietoja rakennusoikeudesta AP II, e=0,25
Koko 2 485 m²
Omistus Oma
Kaavoitustilanne
  • Asemakaava
Kiinteistötunnus 49-14-2-3

Isännöitsijän tiedot

Nimi Puhakka Ilkka
Sähköposti ilkka.puhakka@primehouse.fi
Puhelin +358 400 463 824
Yrityksen nimi Prime House Oy LKV
Toimiston nimi Prime House Oy LKV

Yrityksen nimi Prime House Oy LKV
Toimiston nimi Prime House Oy LKV
Osoite Suomalaistentie 7, ESPOO
Toimiston puhelin 010 834 6600
Toimiston sähköposti info@primehouse.fi
Takaisin kohdelistaan