Koronatiedote

Toiminta koronavirustilanteessa

Työntekijöidemme ja asiakkaidemme suojaamiseksi koronavirustilanteessa olemme siirtyneet muutamiin tavanomaisesta poikkeaviin käytäntöihin. Tavoitteenamme on asunto- ja kiinteistökaupan jatkuvuuden varmistaminen yhteiskunnassa, turvallisuudesta tinkimättä. Noudatamme Suomen viranomaisten ohjeita ja päivitämme käytäntöjämme tarvittaessa koronavirustilanteen kehittyessä.

Asuntoesittelyt
Myynnissä oleviin ja vuokralle tarjottuihin asuntoihin voi tutustua kattavasti verkkopalvelussamme. Välittäjältä voi pyytää lisätietoja sähköisesti tai puhelimitse, ja välittäjä voi toimittaa asunnon myyntiesitteen sähköisesti. Kohteisiin voi sopia yksityisen esittelyn.

Ohjeet yksityisesittelyyn

  • Esittelyyn vain aikuiset (max. 2 henkilöä)
  • Esittelyyn tullessa käytettävä käsidesiä, jota saa välittäjältämme
  • Suojautuminen käsineillä ja mahdollisuuksien mukaan suu-nenäsuojuksella
  • Välittäjältämme saa tarvittaessa kertakäyttöiset suojahansikkaat

Ettehän ole olleet ulkomailla edelliseen 14 vuorokauteen, eikä teillä ole flunssan oireita.

Muut tapaamiset ja vuorovaikutus

Kaikessa vuorovaikutuksessa hyödynnämme toistaiseksi etätapaamisia niin paljon kuin mahdollista. Voimme käydä keskusteluja ja neuvotteluja sekä puhelimitse että tietokoneen välityksellä. Kaupanteossa hyödynnämme sähköistä allekirjoitusta ja digikauppaa (DIAS). Sekä asunnon myyntitoimeksianto että asunnon ostotarjous voidaan allekirjoittaa sähköisesti pankkitunnuksilla paikasta riippumatta. Digikaupassa asunto-osakkeen kauppa on mahdollista tehdä ilman käyntiä pankkikonttorissa. Emme järjestä yleisesittelyjä tai muita asiakastilaisuuksia.

Välittäjien ja muun Prime House Oy:n henkilökunnan toimintaohjeet
Prime House Oy:n välittäjiä ja muuta henkilökuntaa on ohjeistettu omalla, sisäisellä toimintaohjeella. Prime House Oy:n välittäjät eivät tule sairaina töihin. Kollegat sijaistavat sairastunutta tarvittaessa. Erityisesti koronavirustartuntaa epäiltäessä toimimme THL:n ohjeiden mukaisesti.

 

Instructions for showing

  • Adults only (max. 2 person)
  • Everyone in each apartment should put antiseptic hand rub before entering
  • Protective gloves and, where possible, mouth protection
  • You can get disposable gloves and antiseptic hand rub from our agent when needed

You haven’t been abroad for the past 14 days and you have no symptoms of the flu.