Kari Karlsten

Myyntipäällikkö, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
0400 416 130
kari.karlsten@primehouse.fi

Olen myynnin rautainen ammattilainen, kokemusta myynnin eri tehtävistä on karttunut jo 25-vuoden ajalta. Ihmiset ja intohimoinen tekeminen ovat minulle työssäni parasta!

Vahvaa kokemusta ja onnistumisia olen saavuttanut uudiskohdeprojekteissa, niiden vastuullinen vetäminen suunnitteluvaiheesta loppuun asti on vahvuuteni. Hallitsen myös maa-alueiden hankinnan rakennusliikkeille.

Urheiluharrastukseni pitää mielen ja kehon virkeänä, jotta voin panostaa 100 % jokaisen kodin myyntiin.

Asunnon ostaminen ja myyminen on monelle yksi elämän tärkeimmistä päätöksistä ja taloudellisesti merkittävin. Jos haluat varmasti luotettavan ja aikaansaavan kiinteistönvälittäjän, olet oikealla sivulla. Toimin pääkaupunkiseudulla, erityisesti Helsingin ja Espoon eri asuinalueilla.

Kokonaisvaltainen ja tuloksellinen palvelu on tunnettua ammattitaitoani, teen yhdessä asiakkaani kanssa myyntisuunnitelman ja ryhdyn ripeästi toimeen. Tavoitteeni on selkeä: paras mahdollinen lopputulos ja erittäin tyytyväinen asiakas.

Jos mietit asuntosi myymistä, sovi kanssani maksuton arviokäynti. Voit kääntyä puoleeni myös, jos olet myymässä tonttia tai rakennusliikkeesi tarvitsee luotettavaa ja osaavaa kumppania.

Tilaa ilmainen arviokäynti