Miina Kaartinen

Markkinointikoordinaattori
miina.kaartinen@primehouse.fi

Aloitin Prime Housen markkinointikoordinaattorina lokakuussa 2020. Vastaan esimerkiksi yrityksemme palvelujen ja myyntikohteidemme digimarkkinoinnista, sosiaalisen median julkaisuista ja mainoskampanjoista sekä esitteiden taitosta.

Aluksi työni oli osa Marketing & Analytics Academy -koulutusohjelman käytännön harjoittelua, ja koulutuksen jälkeen olen jatkanut virallisena työntekijänä. Vuonna 2017 valmistuin Lapin yliopistosta taiteen maisteriksi. Nämä koulutukseni antavat minulle monipuoliset eväät luovuuden ja markkinointiosaamisen yhdistämiseen. Pidän työni vaihtelevuudesta ja mahdollisuudesta käyttää taitojani laaja-alaisesti.

Olen aina ollut kiinnostunut siitä, miten ihmiset asuvat kodeissaan ja miltä kodeissa näyttää. On myös kiehtovaa nähdä, miten talojen tyylit ovat muuttuneet vuosien varrella ja jokaisella aikakaudella on omat tunnuspiirteensä. Siksi kiinteistönvälityksen parissa työskentely on minusta hyvin mielenkiintoista. Uusiin kohteisiin on mahtavaa tutustua, ja odotan aina innolla, millaisten kotien parissa pääsen tekemään töitä. Jokainen päivä tuo tullessaan uutta!