Tutustu tiimiimme

Ammattitaitoiset välittäjämme ovat käytettävissäsi lähes vuorokauden ympäri, joten voit siis luottaa elämäsi tärkeimmän kaupan käsiimme. Me hoidamme välittämisen huolellisesti ja luotettavasti.

Ilkka Puhakka

LKV, DV, yrittäjä, RAKI

0400 463 824
ilkka.puhakka@primehouse.fi

Olen työskennellyt yli 25 vuotta myynti- ja esimiestehtävissä kiinteistönvälitysalalla. Myynnin ammattilaisuuteni on monipuolisen kokemuksen ja koulutuksen yhdistelmä. Kaupallisen tutkintoni lisäksi olen suorittanut kiinteistönvälitysalalla arvostetut LKV- ja Diplomivälittäjä-tutkinnot.

Asuntokauppojen ohella olen kartuttanut erityisosaamistani vaativissa kiinteistökaupoissa ja uudiskohdeprojekteissa, joissa olen mukana tontinhankinnasta ja rakennusten suunnitteluvaiheesta alkaen. Asiakkaiden positiivinen palaute kannustaa minua tekemään parhaani, ja vanhojen asiakkaiden uskollisuus pitää rimani aina korkealla.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi Prime Housen asiakkaaksi!

Helena Ranki-Puhakka

LKV

0500 463 824
helena.ranki-puhakka@primehouse.fi

Taustatiimin vetäjänä huolehdin siitä, että meidän välittäjämme saavat keskittyä täysillä myyntityöhön. Vastaan yrityksen talous- ja hallintoasioista ja organisoin myös esimerkiksi myyntikohteiden materiaalien koostamisen ja toimittamisen eri kanaviin. Hyppysissäni on monta kymmentä lankaa yhtä aikaa, ja se sopii minulle kuin nenä päähän. Toimiston ”äidiksi” minua on kutsuttu ja hermokeskuksen ylipäälliköksikin. Kiinteistönvälitysalalla olen työskennellyt jo 90-luvun lopulta alkaen, ja kaupallinen koulutukseni on hyvä pohja näihin tehtäviin. Toki olen ehtinyt ja ehdin työn touhulta muutakin. Perheeseeni kuuluvat puolison lisäksi neljä lasta ja kolme lastenlasta. Kesämökkimme on Mikkelissä, ja viihdymme siellä koko suvun voimin kesäisin.

Mikko Aro

LKV, LVV, KiAT, RAKI

0500 479 364
mikko.aro@primehouse.fi

Olen työssäni joustava ja päämäärätietoinen. Asiakastyytyväisyys ja työn korkea laatu ovat minulle ehdottoman tärkeitä. Olen luonteeltani kilpailuhenkinen ja minulle tuottaa suurta mielihyvää kun näen tyytyväiset asiakkaat kaupanteon jälkeen!

Kaikenlaiset pallopelit ovat lähellä sydäntäni. Lisäksi ison osan vapaa-ajastani vietän ulkoillen koirieni kanssa.

Kun olet ostamassa tai myymässä joko kotiasi tai tonttiasi, niin ota minuun yhteyttä. Saat kauttani aina arvion myyntiä varten maksutta. Räätälöidään yhdessä juuri teidän tarpeidenne mukainen suunnitelma kotinne myymiseksi!

Jukka Haapala

Myyntiedustaja

0400 982 229
jukka.haapala@primehouse.fi

Olen työskennellyt vuodesta 1997 alkaen asuntomyynnin sekä tontti- ja kiinteistökaupan parissa. Espoolainen olen ollut vuodesta 1965 eli voin todella sanoa, että tunnen ”työmaani” varsin hyvin.

Kotikaupunkini eri alueet ovat vuosikymmenten myötä kehittyneet persoonallisiksi kaupunginosikseen, joilla on oma tunnelmansa ja tarinansa. Myös uutta rakennetaan joka puolella. Tämän työni myötä olen saanut olla aitiopaikalla seuraamassa asuinalueiden kehitystä ja uusien alueiden syntymistä. Siitä on verrattomasti hyötyä asiakkailleni: osaan kertoa kodinetsijöille todella hyvistä vaihtoehdoista, joita he eivät kenties ole itse osanneet ajatellakaan.

Viihdyn tässä työssäni ja innostun haasteista, olen aktiivinen ja tavoitteellinen. Luonteeni sopii hyvin asiakaspalvelutyöhön, sillä olen ihmisläheinen ja tulen kaikkien kanssa toimeen. Hyväntuulinen perusilmeeni kuulemma ilmoittaa, että minua on helppo lähestyä. Työtapani on tunnollinen ja huolellinen: se pidetään, mitä luvataan!

Otathan yhteyttä, kun harkitset kodinvaihtoa tai tontti/kiinteistökauppaa. Olen valmiina palvelemaan!

Janne Hankimäki

LKV, kaupanvahvistaja

040 531 9868
janne@primehouse.fi

Olen ahkera ja aktiivinen asuntomyynnin ammattilainen, kiinteistökaupan konkari jo lähes 20 vuoden kokemuksella. Tulokset syntyvät määrätietoisesti tekemällä, ja prime-tason tulokseni tekemällä enemmän ja paremmin! Jos oma asuntosi on vielä myymättä, ota yhteys minuun, asiantuntevaan välittäjään. Lupaan myydä asuntosi sujuvasti ja luotettavasti – rautaisella ammattitaidolla ja satojen kauppojen kokemuksella. Pyydä tarjous!

Kari Karlsten

LKV, LVV, myyntipäällikkö

0400 416 130
kari.karlsten@primehouse.fi

Olen myynnin rautainen ammattilainen, kokemusta myynnin eri tehtävistä on karttunut jo 25-vuoden ajalta. Ihmiset ja intohimoinen tekeminen ovat minulle työssäni parasta!

Vahvaa kokemusta ja onnistumisia olen saavuttanut uudiskohdeprojekteissa, niiden vastuullinen vetäminen suunnitteluvaiheesta loppuun asti on vahvuuteni. Hallitsen myös maa-alueiden hankinnan rakennusliikkeille.

Urheiluharrastukseni pitää mielen ja kehon virkeänä, jotta voin panostaa 100 % jokaisen kodin myyntiin.

Asunnon ostaminen ja myyminen on monelle yksi elämän tärkeimmistä päätöksistä ja taloudellisesti merkittävin. Jos haluat varmasti luotettavan ja aikaansaavan välittäjän, olet oikealla sivulla.

Kokonaisvaltainen ja tuloksellinen palvelu on tunnettua ammattitaitoani, teen yhdessä asiakkaani kanssa myyntisuunnitelman ja ryhdyn ripeästi toimeen. Tavoitteeni on selkeä; paras mahdollinen lopputulos ja erittäin tyytyväinen asiakas.

Jos mietit asuntosi myymistä, sovi kanssani maksuton arviokäynti. Voit kääntyä puoleeni myös, jos olet myymässä tonttia tai rakennusliikkeesi tarvitsee luotettavaa ja osaavaa kumppania.

Kari Lehtinen

LKV, LVV, KED

0400 809 502
kari.lehtinen@primehouse.fi

Olen hyvän henkilökohtaisen palvelun ammattilainen. Koko työurani olen palvellut asiakkaita kaupan alalla. Viimeksi kuluneiden 25 vuoden aikana olen kartuttanut vankan kokemuksen asuntojen, kiinteistöjen ja tonttien kaupasta. Asiakkaiden kiitos innostaa eteenpäin; on palkitsevaa auttaa asiakkaita elämän isoissa päätöksissä. Ennen nykyistä työtäni olin kauppiaana elintarvikealalla – tiedän omasta kokemuksestani, että hyvä tulos edellyttää määrätietoista työtä sekä täyttä sitoutumista laatuun ja palveluun.

Ota yhteyttä, niin jutellaan sinun asuntoasioistasi ja sovitaan maksuton arviokäynti!

Risto Pesola

KiAT, alue-edustaja

0400 544 866
risto.pesola@primehouse.fi

Pääkaupunkiseudun asuntokaupasta yli 20 vuoden kokemus sekä tuhat asunto- ja kiinteistökauppaa takaavat Sinulle luotettavan ja osaavan asuntokaupan ammattilaisen. Vuodesta 1993 Latokasken, Lehtikasken, Pisan, Kantokasken, Malminmäen, Kukkumäen ja Puolarmetsän alue-edustajana. Syntyperäisenä Espoolaisena tunnen Espoon ja Helsingin muutkin alueet erittäin hyvin. Palvelen ilolla niin uusia kuin vanhoja asiakkaita koko Suur-Helsingin alueella.

Miia Piitulainen

LKV, LVV, KiAT

040 772 0222
miia.piitulainen@primehouse.fi

Olen reipas, aikaansaava ja iloinen espoolainen kiinteistönvälittäjä. Olen erikoistunut Espoon, Helsingin ja Vantaan alueen asunto- ja kiinteistökauppaan sekä rakennuspaikkojen välitykseen. Teen työni jokaista asiakasta kuunnellen ja pidän asiakkaille antamani lupaukset sataprosenttisesti. Hyvä asiakaspalaute ja suositukset innostavat ja ylläpitävät energistä kaupanteon virettä.

Pidän työni vaihtelevuudesta: jokainen päivä on erilainen, jokainen ostaja ja myyjä on kiehtovalla tavalla erilainen. Tästä ammatista onkin muodostunut elämäntapa, jossa viihdyn. Arvostan Prime Housen rehtiä tapaa toimia ja olla ajan tasalla alan kehityksessä, arvostan myös kollegoitani ja työyhteisömme hyvää henkeä. Vapaalla ollessani tykkään matkustella; kesäisin viihdyn myös mökillä ja talvisin laskettelurinteessä.

Kun haluat luotettavan, aktiivisen ja yhteydenpitoon sitoutuneen välittäjän avuksesi, ota yhteys minuun. Autan sinua asunnon/tontin myynnissä ja ostossa. Osaamiseni kattaa asunto-osakeyhtiöt, kiinteistöt ja uudiskohteiden rakennuspaikat!

Nina Ranki

Luova johtaja, asuntokuvaus

045 350 5786
nina.ranki@primehouse.fi

Vastaan Prime Housen visuaalisesta ilmeestä, suunnittelen markkinointia ja sosiaalisen median sisältöä sekä olen toiminut kolme viimeistä vuotta myös asuntokuvaajana. Valmistuin vuonna 2014 mediatekniikan insinööriksi Metropoliasta ja työskentelin vuodet 2009-2013 mainostoimistossa ennen siirtymistäni kasvavaan Prime Houseen. Joulukuussa 2017 valmistuin sisustussuunnittelijaksi Helsinki Design Schoolista ja annan tarvittaessa näkemykseni stailaukseen asunnon myynnissä.

Mielenkiintoinen, raikas ja vakuuttava mainonta herättää kiinnostuksen, saa puhelimet pirisemään ja kodinetsijät asuntoesittelyihin. Kokonaiset kampanjat, esitteet, suoramainosjakelut, kotisivut ja kohdemarkkinointi ovat minun käsialaani. On tärkeää, että myyntikohteet esitellään hyvin ja kiinnostavasti. Asiakkaiden palaute on todella innostavaa: hyvännäköiset esitteet, kampanjat ja kotisivut vauhdittavat asuntokauppaa. Prime Housen yritysnäkyvyys ja kotisivujen selkeys on asiakkaan etu: luottamuksen herättäminen ja kohteiden helppo löydettävyys on ensimmäinen askel asuntokauppaan.

Suvi Verainen

KiAT, alue-edustaja

0400 484 891
suvi.verainen@primehouse.fi

17 vuotta luotettavaa, ammattitaitoista ja turvallista kiinteistönvälitystä Espoossa!

Minulle tärkein asia työssäni ovat tyytyväiset asiakkaat ja pyrinkin aina ottamaan sekä myyjien että ostajien tarpeet ja toiveet huomioon niin, että kaupanteossa ympärilläni istuu tyytyväisiä asiakkaita pöydän molemmin puolin. Tähän olen pyrkinyt ja myös päässyt, mitä todistaa se lukuisien vanhojen asiakkaiden paluu asuntoa jälleen vaihdettaessa ja suositusten suuri määrä.

Tunnollisuus, tarkkuus ja empaattisuus tekee minusta välittäjänä juuri Sinun ehkä elämäsi tärkeimpään kauppaan varmasti hyvän hoitajan.

Soita niin sovitaan tapaaminen asuntoasioiden merkeissä!

Sirpa Ylitalo

LKV, ekonomi

0400 506 976
sirpa.ylitalo@primehouse.fi

Jos haluat luotettavan ja peräänantamattoman kiinteistönvälittäjän, valitse minut! Aluetuntemukseni on erittäin hyvä Etelä-Espoossa, Lauttasaaressa ja Kanta-kaupungissa, joissa kaikissa olen itse asunut, Etelä-Espoossa jopa 22 vuoden ajan. Kiinteistönvälittäjänä olen kasvattanut ammattitaitoani vuodesta 1993 lähtien. Ota yhteys, niin lupaan sinulle hyvän ja ammattitaitoisen asioiden hoidon yhdessä ehkäpä elämäsi suurimmista ratkaisuista.

Taina Pitkänen

LKV, LVV, KED

040 831 9696
taina.pitkanen@primehouse.fi

Ammattitaitoista asuntokauppaa pääkaupunkiseudulla yli kymmenen vuoden kokemuksella – huolellisella, keskittyneellä ja palvelualttiilla tyylillä ja taidolla. Olen hyvä kuuntelija ja keskityn jokaisen asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin perusteellisesti. Sisustussuunnitteluopintoni antavat lisäarvoa niin asunnon myyjälle kuin ostajallekin, mm. stailauksen ja tilaratkaisujen osalta.

Saat minusta luotettavan yhteistyökumppanin, jonka kanssa asiat sujuvat vauhdilla ja hyvässä hengessä. Jo ensitapaamisella annan sinulle arvion asunnostasi, ennusteen myyntiajasta, selvityksen markkinatilanteesta sekä kilpailukykyisen palkkiotarjouksen. Räätälöin sinulle parhaan palvelupaketin!
Olet lämpimästi tervetullut mukaan tyytyväiseen ja pitkäaikaiseen asiakaskuntaani.

Soitathan ja sovitaan aika tapaamiselle!