Töihin meille?

Haemme tiimiimme vahvistusta. Oletko se sinä?

Meillä Prime House Oy:ssä saat menestykseen aidosti kannustavan työyhteisön ja kaikki tarvitsemasi työvälineet talon puolesta. Yrityksemme vastaa välitystyöhön liittyvistä kaikista kuluista ja tukenasi on oma ammattivalokuvaajamme sekä osaava taustatiimimme, joka huolehtii myyntikohteiden markkinoinnista ja kaikista asiakirjojen tarkistuksesta puolestasi.

Toimistomme sijaitsee hyvien yhteyksien äärellä Espoon Suomenojalla. Täällä sinua odottavat oma työhuone, viihtyisät tilat asiakastapaamisiin ja mukavat työkaverit. Toimistomme pihalla on reilusti pysäköintipaikkoja ja sähköauton latauspisteitä. Itse kiinteistössä on kaksi kuntosalia, joista toinen on ilmainen ja vain talon työntekijöille tarkoitettu.

Sinun tehtävänäsi on loistaa välitystyössä ja keskittyä täysillä juuri siihen missä olet vahvimmillasi: ensiluokkaiseen asiakaspalveluun ja asuntokauppaan. Määrität itse työaikasi kuin yrittäjä konsanaan. Kaiken tämän hyvän lisäksi Prime House tarjoaa erittäin kannustavan provision, takuulla yhden alan parhaista!

Prime House Oy kuuluu pk-seudun asuntokaupan huipputoimistoihin. Meidät tunnetaan poikkeuksellisen laaja-alaisesta ja ammattitaitoisesta välityspalvelusta ja onnistuneista asuntokaupoista. Perustamisvuodesta 2003 alkaen hyvä maineemme on vahvistunut vuosi vuodelta niin asiakkaidemme kuin välittäjienkin keskuudessa. Tällä tiellä jatkamme ilomielin: edelläkävijänä alan palvelujen ja ammattilaistemme osaamisen kehittäjänä. Meillä myös sinä saat kaikki mahdollisuudet välittäjien eturiviin!

Lähetä avoin työhakemus alla olevan linkin kautta. Tarvittaessa lisätietoja rekrytoinnista antaa ilkka.puhakka@primehouse.fi. Käsittelemme kaikki työhakemukset luottamuksellisesti.

Ilkka Puhakka
LKV, LVV, DV, RAKI, yrittäjä
0400 463 824
ilkka.puhakka@primehouse.fi