Jätä tiedot toiveasunnostasi

Oletko etsimässä uutta kotia, mutta toiveitasi vastaavia asuntoja ei tunnu löytyvän? Älä huoli, sillä voit jättää uuden asunnon löytämisen meidän työksemme! Kun jätät alle yhteystietosi sekä toiveesi asuntoa, taloa tai tonttia kohtaan, olemme sinuun yhteydessä sopivan tullessa meille myyntiin. Kiinteistönvälittäjillemme tulee monesti toimeksiantoja kodeista, joita ei haluta tuoda julkisesti markkinoille. Näitä hiljaiseen myyntiin tulevia kohteita voimme esitellä asiakkaillemme, joiden yhteystiedot ja toiveet uudesta kodista ovat meillä tiedossa. Lisäksi voimme kertoa asiakkaillemme markkinoille tulevista kohteista jo ennen niiden julkaisua. Jos siis haluat tietää juuri sinun perheellesi sopivista kohteista ensimmäisten joukossa, täytä alla oleva lomake! Lisätietoja toiveasunto-palvelustamme löydät sivun lopusta.

Oletko etsimässä uutta kotia, mutta toiveitasi vastaavia asuntoja ei tunnu löytyvän? Älä huoli, sillä voit jättää uuden asunnon löytämisen meidän työksemme! Kun jätät alle yhteystietosi sekä toiveesi asuntoa, taloa tai tonttia kohtaan, olemme sinuun yhteydessä sopivan tullessa meille myyntiin.

Jos uuden kodin löytäminen on hankalaa, eikä markkinoilla tunnu olevan perheesi tarpeisiin sopivia kohteita, kannattaa sinun jättää meille tiedot toiveidesi asunnosta yhteystietojesi ohella. Meillä on usein asuntoja myytävänä niin sanotussa hiljaisessa myynnissä, joita voimme esitellä asiakkaillemme. Hiljaisen myynnin asunnot ovat kohteita, joiden tietoja ei markkinoida tai ilmoiteta verkkosivuillamme, sosiaalisen median kanavissa tai missään muuallakaan julkisesti. Näistä kohteista voit saada tiedon vain kiinteistönvälittäjiemme kautta. Kun täytät lomakkeeseen tiedot toiveidesi asunnosta, voimme ottaa sinuun yhteyttä ja kertoa sopivista hiljaisessa myynnissä olevista kohteistamme. Suurin osa kohteistamme kuuluu pääkaupunkiseutuun, ja valittavissasi ovat Espoo, Kauniainen, Helsinki, Vantaa sekä Kirkkonummi. Muussa tapauksessa voit lisätä itse haluamasi kaupungin tai kunnan, sillä meille tulee ajoittain myyntiin asuntoja myös muilta paikkakunnilta.

Lomakkeen täyttämällä voimme myös tiedottaa sinua toiveitasi vastaavista uusista kohteista jo ennen kuin ne tulevat myyntiin nettisivuillemme. Tällöin voimme ottaa sinuun yhteyttä, kun perheellesi sopiva koti on tulossa markkinoille. Näin voit päästä tutustumaan kohteeseen, saamaan lisätietoja ja tekemään tarjouksen jo ennen muita. Nopeudesta on aina suuri etu kiinteistökaupassa!

Oli oma tyyli asumisessa millainen hyvänsä, yhdistää yksi asia kaikkea elämistä: sijainti on ensiarvoisen tärkeää. Oletko valmiin talon sijaan etsimässä sopivaa tonttia unelmiesi kodille? Sopisiko perheellesi uusi omakotitalo kenties Espooseen palveluiden lähelle, tai paritalo Helsinkiin merelliseen ympäristöön? Voit jättää meille yhteystietosi ja toiveesi myös tonttia kohtaan, ja olemme yhteydessä sinulle sopivan tontin tullessa välittäjillemme myyntiin.

Tiesithän, että olemme mukana myös useiden uudiskohteiden rakennushankkeissa? Teemme paljon työtä erilaisten projektien parissa aina tontin hankinnasta ja rakennusten suunnitteluvaiheesta alkaen. Uudiskohteen ostaessasi voit päästä vaikuttamaan tulevan kotisi pintamateriaaleihin ja moniin varusteisiin. Mikäli olet kiinnostunut modernista asumisesta ja täysin uuden kodin ainutlaatuisesta tunnelmasta, kannattaa sinun käydä tutustumassa uudiskohteisiimme täällä.