Myymässä

Oletko harkitsemassa asuntosi tai tonttisi myyntiä? Olet siinä tapauksessa löytänyt tiesi oikeaan osoitteeseen. Kiinteistönvälittäjämme toimivat pääkaupunkiseudulla ja sen lähialueilla, työskennellen ahkerasti asuntosi myynnin suhteen: heidät tavoittaa puhelimen päästä lähes vuorokauden ympäri, jotta he voisivat palvella sekä myyjiä että ostajia mahdollisimman hyvin. Jokainen asunto ja toimeksianto on yksilöllinen, ja räätälöimme teille sopivan myyntisuunnitelman satojen kohteiden kokemuksella, asiantuntevasti ja huolellisesti. Asuntosi myynti hoidetaan meillä tehokkaasti!

Tilaa ilmainen arviokäynti

Meillä asuntokauppa käy sujuvasti ja luotettavasti

Jatkuva hintaseuranta, alueiden asiantuntemus ja usean kymmenen vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalla varmistavat luotettavan ja mahdollisimman oikean hinta-arvion. Hyödynnämme kaikki mahdolliset resurssit saadaksemme kohteesta parhaan mahdollisen hinnan. Myyntitoimeksianto toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan, ja pidämme asiakkaan ajan tasalla myynnin edistymisestä.

Valokuvilla on luonnollisesti merkittävä vaikutus herätettäessä asiakkaiden kiinnostus asuntoa kohtaan. Käytämme valokuvauksessa ammattikuvaajaa, jotta saamme asunnosta mahdollisimman hyvät ja laadukkaat kuvat. Valokuvaajallamme on myös sisustussuunnittelijan tutkinto, joten hän osaa löytää parhaat asiat esiin kuvissa juuri teidän kodistanne.

Kokemuksemme kertoo, mitkä ovat juuri sinun asunnollesi oikeat markkinointikanavat. Ilmoitamme myynnissä olevista asunnoista Suomen johtavimmissa asunnonvälitysportaaleissa ja näiden lisäksi omilla www-sivuillamme. Tarvittaessa käytämme myös sähköpostimarkkinointia. Media-alan osaajamme suunnittelevat sopivat sosiaalisen median kampanjat kohdekohtaisesti. Meillä on myös kattava toiveasuntorekisteri, joka sisältää asuntotoiveensa meille ilmoittaneet asiakkaamme. Rekisterin avulla mahdollistamme myös haluttaessa hiljaisen myynnin. Välittäjämme osaavat neuvoa, jos suoramarkkinointi on tarpeen.

Myyntikohteen esittely järjestetään sinun toiveidesi mukaan. Toteutamme sekä yleis- että yksityisesittelyjä tarpeen mukaan ja tarjoamme asiakkaille kohteeseen tutustumista varten laadukkaat ja kattavat myyntiesitteet. Välittäjämme vastaavat myös asiantuntevasti ja ammattitaitoisesti kaikkiin asiakkaita askarruttaviin kysymyksiin.

Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Tarjouskauppa

Tarjouskaupassa asetamme yhdessä myyjän kanssa myytävälle kohteelle todelliseen markkinahintaan suhteutetun velattoman lähtöhinnan, josta ostajat tekevät tarjouksia ylöspäin. Lähtöhinta näkyy kohdetta markkinoitaessa. Myyjä päättää hyväksyykö vai hylkääkö tarjouksen. Myyntipakkoa myyjällä ei ole.

Myyjällä on 48 tuntia aikaa hyväksyä tarjous tai odottaa uusia tarjouksia. Asunnon myyjä päättää aina itse, myykö asunnon vai ei.

Tarjouskaupan kulku:
• Välittäjä ja myyjä määrittävät lähtöhinnan sekä tavoitehinnan.
• Tarjouskauppatarjoukset tehdään velattomina tarjouksina lähtöhinnasta ylöspäin.
• Tarjoukset tehdään kirjallisena ja haluttaessa ehdollisina, jolloin tarjous astuu voimaan vasta ehdon täytyttyä.
• Tarjoukset ovat kaikkien nähtävillä.
• Kohteen edustaja ilmoittaa tarjouksen viipymättä myyjälle.
• Tarjouksen on oltava voimassa ja kaikkien nähtävillä netissä vähintään 48 tuntia.
• Myyjä voi hylätä tai hyväksyä tarjouksen sen oltua voimassa vähintään 44 tuntia.
• Tarjouskaupassa ei voi tehdä vastatarjousta.

Mikäli haluat kuulla lisää Tarjouskaupasta, ota meihin yhteyttä.