Kohdetiedot

Omakotitalo 259.0 m² 5h, k, rt, 2 x kph, khh, erillinen wc, saunaosasto + autotalli ja ulkovar.

Marjaniemenranta 35 C, Marjaniemi, Helsinki

1.420.000,00 €

MODERNIA LUKSUSTA JA DESIGNIA MARJANIEMENRANNASSA
Intohimo designiin ja interiööreihin, struktuureihin ja tunnelmiin kuvailee kenties parhaiten tämän modernin arvokodin luonnetta. Marjaniemenrantaan vuonna 2015 valmistunut omakotitalo sijaitsee merimaisemien äärellä oman rinnepuutarhansa suojassa, terassiensa ja parvekkeidensa myötä merellistä tunnelmaa hengittäen. Tämä talo on arkkitehtoninen teos, jollaista Suomessa ei ole toista.

ENSILUOKKAISUUDEN TEEMA
Yhdessäkään talon yksityiskohdassa ei tyydytä tavanomaiseen. Ensiluokkaisuuden teema kulkee mukana kaikessa ja kaikkialla. Asuminen tässä kodissa on yhtä aikaa inspiroivaa ja levollista - tässä arvokodissa on läsnä ilo, itsensä toteuttaminen ja äärettömät mahdollisuudet. Kaikki kaunis, oivaltava ja täydellinen on löytänyt tiensä tähän taloon.

LÖYTÄMISEN ILOA
Ateljeemainen huonekorkeus, kiehtovat seinämateriaalit ja huolella designatut valaistusratkaisut, isot maisemaikkunat ja mielenkiintoisesti etenevät tilasarjat lupaavat ennen kokematonta. Tavanomaisen huoneajattelun sijaan talon arkkitehtuuri tuottaa tilojen ja toimintojen sommitelmia, joissa kaikki yhdistyy iloa tuottavaksi, inspiroivaksi harmoniaksi.

TILOJEN SOMMITELMIA
Alakerran tilat soljuvat jatkumona myötä- ja vastapäivään. Aulasta oikealle olohuone, sitten keittiö luksusvarusteluineen, lasikattoinen ruokailutila takkoineen, spa-saunatilat jacuzzeineen, kodinhoitotila, työhuone ja monikäyttöinen kirjastokin aulan vasemmalla puolella. Yläkerrassa puolestaan kolme makuuhuonetta ja kylpyhuone sijoittuvat ison aulan äärelle. Päämakuuhuoneen ylellisyytenä walk-in-vaatehuone ja kylpyhuone, jossa moderni amme asettuu ranskalaisen ikkunan valoon. Merelle tähyävän terassiparvekkeen funkishenkinen kaide lainehtii aaltomaiseen tyyliin; parvekkeelle on käynti aulasta ja kahdesta makuuhuoneesta.

DESIGN ON VALINTA
Materiaalit ja pintakäsittelyt, varusteet ja ratkaisut edustavat parasta saatavilla olevaa designia tai käsityönä tähän taloon valmistettua. Vesikiertoinen lattialämmitys talon laattalattioiden alla lupaa miellyttävyyttä talvikaudellakin, painovoimainen ilmanvaihto puolestaan terveellisen sisäilman klassista takaajaa. Tinkimättömyyttä arvostavalle kodinostajalle tämä talo on sielunveli tai sielunsisko.

PRIVAATTIA RAUHAA
Talon yksityinen piha-alue on kaksi metriä tietä ylempänä istutusten ja aidan suojaama. Samalla rinnetontilla on kaksi uutta arvotaloa, yhteinen tontti on jaettu hallinta-alueisiin. Tontin pihaportti on täysin automatisoitu ja pihatiellä on saattolämmitys. Yhteinen autotalli on kadun varrella ja autopaikoitus myös talon vieressä.

KAUPUNGINOSA MEREN ÄÄRELLÄ
Viihtyisä ja rauhallinen Marjaniemi sijaitsee 5 minuutin ajomatkan päässä Itäkeskuksen monipuolisista palveluista, metroasemasta, kouluista ja päiväkodeista sekä Itäväylästä ja Kehä I:stä. Bussipysäkille on 550 metriä ja harrastusmahdollisuudet merellisissä maisemissa vertaansa vailla. Varaa ykstyisesittely!
Kohdetta välittää
Kari Karlsten LKV, LVV, Myyntipäällikkö 0400 416 130 kari.karlsten@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Rakennus

Osoite Marjaniemenranta 35 C
Huoneiden lukumäärä 5
Tilakuvaus 5h, k, rt, 2 x kph, khh, erillinen wc, saunaosasto + autotalli ja ulkovar.
Asuinpinta-ala 259.0 m²
Kokonaispinta-ala 282.0 m²
Tilat / pinta-alat 1 krs: olohuone, keittiö, ruokailutila, työ-/vierashuone, sisävarasto/vaatehuone, kirjastohuone, WC, eteinen. 2 krs: 3 x makuuhuone, 2 x kylpyhuone, kodinhoitohuone. Katettu kuisti muutettu ruokailutilaksi ja spa-osastoksi. Sauna ja pesuhuone rakennettu varastojen tilalle. Lisäksi erillinen lämmin autotalli ja ulkovarasto (kylmä). Asuintilat 189m2 + muut tilat: lasiveranta 45m2, kirjastohuoneen laajennus 8m2 sekä 1 krs:n olohuoneen yläpuolinen makuuhuone 17m2 yht. 70m2. Asuintilat + muut tilat yhteensä 259m2. Lisäksi autotalli 18m2 ja ulkovarasto 5m2 yht. 23m2.
Kerros 2
Rakennusvuosi 2011
Rakennusmateriaalit Wienerbergerin Poroton-tiiliharkko
Katon tyyppi/kate Pulpetti/pelti
Lämmitys Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys.
Ilmanvaihto Painovoimainen
Energiatodistus Ei ole
Energialuokka
Keittiön varustetaso Opdecon kalusteet. Laatikostot ja alemmat yläkaapit saarniviilutetut, osin moottoroidut ovet. Ylemmät kaapit kiiltomaalattu valkoinen. Ulosvedettävä apteekkikaappi. Saareke neljällä laatikolla. Valkoiset Corian-tasot. Gaggenaun kiintokalusteisiin upotettu uuni, jääkaappipakastin jääpalakoneella ja liesituuletin. Mielen tasoon upotettu induktioliesitaso ja astianpesukone. Teräsallas, Hansgrohen pesuhana. Himmennettävä spottivalaistus, led taustavalot ja kattovalaisimet saarekkeen yllä. Ruokailutilassa iso takka, Gaggenaun viinikaappi, jääkaappi, kahviautomaatti.
Olohuoneen varustetaso Lattia laattaa. Ulkoseinät kalkkirapattu ja maalattu. Ranskalainen valukipsikatto marmoristuccokäsittelyllä. Led-taustavalot. Moottoroidut rullaverhot. Jötulin F370 kamiina.
Makuuhuoneiden varustetaso Makuuhuoneet ja kirjastohuone: Lattia laattaa. Pyydä erillinen huonekortti.
Kylpyhuoneen varustetaso Lattia laattaa. Pyydä erillinen huonekortti.

Kiinteistö

Kaupunginosa Marjaniemi
Kaupunki Helsinki
Kiinteistötunnus 91-45-14-13
Maasto, maaperä ja kasvusto Puutarhapiha
Rasitteet/oikeudet Hallinnanjakosopimus 13.12.2017, yhteisjärjestelysopimus.
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Lisätiedot Pyydä erillinen rakennustapaselostus ja huonekortit.

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta Helsingin kaupunki
Palvelut Itäkeskuksen ja Herttoniemen monipuoliset palvelut., Koulut: Alakoulut: Roihuvuoren ala-asteen koulu ja Itäkeskuksen peruskoulu. Yläkoulut: Porolahden peruskoulu, Helsingin kielilukio, Herttoniemen yhteiskoulu ja lukio. Useita päiväkoteja alueella.
Liikenneyhteydet Bussit, metro Herttoniemestä ja Itäkeskuksesta.

Kustannustiedot

Lämmityskustannukset 200 EUR/kk
Puhtaanapito 240.00 EUR/v
Kiinteistövero 1400.00 EUR/v

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Myyntihinta 1.420.000,00 €