Kohdetiedot

Omakotitalo 115.0 m² 5h, k, rt, s-os, khh, kph, 2xwc + varasto, autokatos

Pestuutie 3 G, Kurttila, Espoo

483.000,00 €

VAIN 2 JÄLJELLÄ! AVAIMET KÄTEEN UNELMIEN OMAKOTITALOON!
Tämä on upea mahdollisuus uuden omakotitalon hankkimiseen ilman stressiä. Täydellinen Avaimet käteen -projektipalvelu lupaa perheellesi mukavaa ja turvallista muuttopäivän odotusta! Talon arvioitu valmistuminen on noin 10kk kaupanteosta.

OMA TALO KURTTILASSA
Samaan pihapiiriin valmistuu yhteensä yhdeksän omakotitaloa. Näistä kuusi on jo valmiina ja viimeiset kolme 1-kerroksista taloa rakennetaan seuraavaksi. Tontti on jaettu talojen kesken hallinnanjakosopimuksella. Kotipiha sijaitsee lähellä luontoa ja hyviä harrasteita, kulkuyhteyksiä ja lapsiperheille tärkeitä palveluja. Saunalahden päiväkotiin ja kouluun (1-9lk), kirjastoon ja lähimarkettiin on noin 1,3 km ja rantaraitin alkuunkin 1,4 km. Ruotsinkielinen Kungsgårdsskolan n. 0,8 km päässä.

VALITSE KOTISI TUNNELMA
Arkkitehti (SAFA) Pasi Aaltosen suunnittelemat modernit talot ovat sisältä asukkaidensa oloisia. Mitä nopeammin teet talokaupat, sitä enemmän voit vaikuttaa kodin tunnelmaan ja valita pintamateriaaleja minimalistisessa tai vaikkapa maalaisrustiikin kodikkaassa hengessä. Tarvittaessa asiantuntijat avustavat valinnoissa.

PALJON VALOA JA TILAA
Talon tilaratkaisu tarjoaa viihtyisyyden lisäksi arjen toimivuutta ja muunneltavuutta perheen elämän eri vaiheissa. Kodin valoisana sydämenä valloittaa olohuoneen, ruokailutilan ja avokeittiön yhteinen tila. Keittiökalusteiden mallin ja yksityiskohdat voit itse valita Puustellin laadukkaista vaihtoehdoista, kodinkoneet kuuluvat luonnollisesti varusteluun. Olohuoneessa on takkavaraus: halutessasi voit tilata takan jo rakentamisen yhteydessä. Kesäihanuutena terassi, joka avautuu auringolle etelän/lounaan suuntaan.

TÄYDELLINEN ISOLLE PERHEELLE
Kodinhoitohuone on saunaosaston vieressä ja kodinhoitotilaan pääsee suoraan ulkoa. Saunaosastolle on myös käynti yhdestä makuuhuoneesta ja siellä on erillis-wc. Lisäksi eteisen vieressä on kylpyhuone/wc. Neljän makuuhuoneen sijoittelu turvaa erirytmisten nukkujien unia. Kahdesta autopaikasta toinen on katoksessa. Tilava ulkovarasto sijaitsee talon yhteydessä.

EKOLOGISTA JA EDULLISTA
Huolellisesti rakennetussa modernissa puutalossa on mukavaa, turvallista ja edullista asua. Lämmitysjärjestelmänä on ekologinen poistoilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Rakenteiden terveellisen tuulettuvuuden varmistaa radon-putkisto. Pintamateriaalien, varusteiden ja talotekniikan valinnassa on huomioitu ekologiset näkökohdat, esim. taloissa on sähköä säästävä LED-valaistus. Tietoliikennekaapelointi on olohuoneen lisäksi kaikissa makuuhuoneissa.

Talon rakentamisesta vastaa Ecoste Oy, jolla on puurakentamisesta yli kolmenkymmenen vuoden kokemus. Ecoste- kodin rakentamisessa käytetään Kotopro laatu- ja dokumenttien tallennusohjelmaa, jolla varmistetaan rakentamisen laatu ja tehdään rakentamisesta avointa.
Kohdetta välittää
Mikko Aro LKV, LVV, KiAT, RAKI 0500 479 364 mikko.aro@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Kiinteistö

Kaupunginosa Kurttila
Kaupunki Espoo
Kiinteistötunnus 49-45-93-3
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Lisätiedot Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella yhdeksään määräosaan. Talon G hallinta-alueen pinta-ala on n. 530m2. Kaupantekotilaisuudessa tehdään kiinteistökauppa tonttiosuudesta. Urakoitsija ja tilaaja/asiakas tekevät talon rakentamisesta erillisen urakkasopimuksen Ecoste Oy:n kanssa (kuluttajaviranomaisen tarkastaman ja hyväksymän Rakennusalan töitä koskevan kuluttajasopimuksen), jossa noudatetaan kuluttajasopimusehtoja RYS-9 1998. Ostajasta tulee maankäyttö- ja rakennuslain tarkoittama rakennuttaja. Määräosan kauppahinta on 140.000,00 euroa. Urakoitsijaa sitova rakennustapaseloste ja huonekortti Ecoste kotisi -esite Pestuutie Talo G tarjous 124740_1 22.1.2020.

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta kartat.espoo.fi
Palvelut Saunalahden, Espoonlahden ja Kauklahden palvelut, Koulut: Saunalahden koulu (1-6lk), Espoon yhteislyseon lukio, Kungsgårdsskolan (åk 1-6). Espoonlahden koulut ja lukio.
Liikenneyhteydet Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle, Kauklahden juna-asema.

Kustannustiedot

Kiinteistövero 0 EUR/v

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rakennus

Osoite Pestuutie 3 G
Huoneiden lukumäärä 5
Tilakuvaus 5h, k, rt, s-os, khh, kph, 2xwc + varasto, autokatos
Asuinpinta-ala 115.0 m²
Kokonaispinta-ala 120.0 m²
Tilat / pinta-alat Olohuone, keittiö, ruokailutila, 4 x makuuhuone, kodinhoitohuone, kph/wc, saunaosasto, erillinen wc n. 115m2. Lisäksi lämmin varasto/tekninen tila n. 5m2 ja autokatos.
Kerros 1/1
Rakennusvuosi 2020
Rakennusmateriaalit Puu
Katon tyyppi/kate Pulpetti/pelti
Lämmitys Poistoilmalämpöpumppu/vesikiertoinen lattialämmitys
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: C2013
Kuntoluokitus Hyvä
Keittiön varustetaso Katso valintaopas kiintokalusteet ja kodinkoneet / Ecoste Oy
Myyntihinta 483.000,00 €