Kohdetiedot

Omakotitalo 124.0 m² 5h, k, rt, s-os, khh, 2 x erillinen WC, vh, 2 x var + puolilämmin autotalli

Iirislahdentie 10 B, Iirislahti, Espoo

988.000,00 €

Vain yksi jäljellä (talo B)!

MODERNEJA MAALÄMPÖTALOJA MERELLISEEN IIRISLAHTEEN
Uutta omakotitaloa merellisestä Espoosta etsivälle tämä on tilaisuus: nämä neljä upeaa Lakka-kivitaloa valmistuvat toistensa naapureiksi jo syksyllä 2022 vain pienen kävelymatkan päähän rantaraitista ja pienvenesatamista. Viihtyisän arvoalueen mukavuuksiin kuuluvat myös viereisen Matinkylän monipuoliset harrastusmahdollisuudet sekä Ison Omenan monet palvelut ja metroasemakin. Ikoninen ravintola Haikaranpesä siintää horisontissa. Perheen pienille on useita suomen- ja ruotsinkielisiä päiväkoteja, isommille lapsille mm. Matinlahden koulu, Tiistilän koulu sekä ruotsinkielisiä kouluja. Isoon Omenaan ja metroasemalle on n. 1,3 km.
Maalämpöratkaisulla varustettu moderni Lakka-kivitalo on sijoitus asuntovarallisuuteen ja turvallinen asua. Kivirunko ei pala eikä lahoa, mutta eristää hyvin ääntä ja lämpöä. Isolle talolle edullinen maalämpö yhdistetään vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Koneelliseen ilmanvaihtoon puolestaan liitetään LTO-laite, joka hyödyntää tehokkaasti hukkalämpöä. Materiaalit ja varusteet ovat kauttaaltaan laadukkaita. Tontti jaetaan neljän talon kesken omiin hallinta-alueisiin sekä etupihojen puolelle sijoittuvaan yhteiseen hallinta-alueeseen. Etupihan kulkualue asfaltoidaan.

ISO TERASSI OLESKELUTILOJEN JATKEENA
Talojen A-C alakerta on yhtä aikaa avara ja toiminnallinen. Eteisaulan yhteydessä on kodinhoitohuone omine sisäänkäynteineen, pikkuvessa ja ulkoiluvälinevarasto, josta pääsee suoraan autotalliin ja ulos. Portaikon alla on varasto ja työhuone sopii makuuhuoneeksikin. Kahden kerroksen korkuisen olohuoneen, ruokailutilan ja avokeittiön viihtyisä kokonaisuus muodostaa alakerrasta lähes puolet. Keittiömaailman A la Carte -keittiö sopii upeasti moderniin interiööriin ja niemekkeen ääreltä kokki voi seurustella sohvalla viihtyvien kanssa. Terassilla nautitaan kesän aamukahvit. Osalle terassia on lasitusvaraus. Talojen A-C yhteydessä on varasto/tekninen tila, johon pääsee suoraan ulkoa, autotallista ja kodin eteisestä. Autotallin lisäksi toinen autopaikka on talojen edustalla.

IHANUUKSIEN YLÄKERRASSA RENTOUDUTAAN
Päämakuuhuoneella on ikioma lasikaiteinen katettu parveke, iso vaatehuone ja pikkuvessakin vieressä. Yläkerran toisessa päädyssä ovat kaksi muuta makuuhuonetta ja saunatilat. Tilavassa pesuhuoneessa on pesuallas, kaksi sadesuihkua ja ikkunallisessa saunassa mehevälöylyinen sähkökiuas. Yläkerran käytävältä avautuu näkymä suoraan olohuoneeseen.

Rakennustyöt käynnissä ja arvioitu valmistuminen on syksyllä 2022.
Kohdetta välittää
Ilkka Puhakka DV, LKV, RAKI 0400 463 824 ilkka.puhakka@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta kartat.espoo.fi
Palvelut Matinkylän ja Ison Omenan kauppakeskus., Koulut: Matinkylän suomen- ja ruotsinkieliset koulut ja päiväkodit.
Liikenneyhteydet Ison Omenan metroasema.

Kustannustiedot

Kiinteistövero 0 EUR/v

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rakennus

Osoite Iirislahdentie 10 B
Huoneiden lukumäärä 5
Tilakuvaus 5h, k, rt, s-os, khh, 2 x erillinen WC, vh, 2 x var + puolilämmin autotalli
Asuinpinta-ala 124.0 m²
Kokonaispinta-ala 141.0 m²
Tilat / pinta-alat Asuintilat 5h, k, rt, s-os, khh, 2 x erillinen WC, vh, 2 x var 124m2 + puolilämmin autotalli 17m2.
Kerros 2
Rakennusvuosi 2022
Rakennusmateriaalit Lakka-harkko
Katon tyyppi/kate Pulpettikatto/huopakate
Lämmitys Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
Ilmanvaihto Koneellinen tulo- ja poistoilma lämmöntalteenotolla.
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2018
Keittiön varustetaso A la Carte keittiö erillisen kalustesuunnitelman mukaan.
Olohuoneen varustetaso Kts. erillinen huonekortti
Makuuhuoneiden varustetaso Kts. erillinen huonekortti
Kylpyhuoneen varustetaso Kts. erillinen huonekortti
Lisätiedot Kohde sijaitsee omalla 2161m2 suuruisella tontilla. Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella talojen A, B, C ja D kesken. Kaupantekotilaisuudessa tehdään kiinteistökauppa tonttiosuudesta ja valmiusastetodistuksen mukaisesta keskeneräisestä asuinrakennuksesta. Urakoitsija ja tilaaja/asiakas tekevät talon loppurakentamisesta erillisen urakkasopimuksen (avaimet käteen) Rakennusliike PR-Yhtymä Oy:n kanssa (Kuluttajaviranomaisen tarkastaman ja hyväksymän Rakennusalan töitä koskevan kuluttajasopimuksen), jossa noudatetaan kuluttajasopimusehtoja RYS-9 1998. Ostajasta tulee maankäyttö- ja rakennuslain tarkoittama rakennuttaja.

Kiinteistö

Tontin pinta-ala 2161 m²
Kaupunginosa Iirislahti
Kaupunki Espoo
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Myyntihinta 988.000,00 €