Kohdetiedot

Paritalo 127.2 m² 3-4h, k, s-os, khh, kph, erill. wc, var, ulkovar./tekn. + autokatos

Alatie 14 B, Hannusjärvi, Espoo

729.000,00 €

UUSI MODERNI KOTI, JOKA JOUSTAA LASTEN KASVAESSA
Viimeistelytyöt ovat Kaitaalla käynnissä ja jouluksi tulee valmista! Tämän mukavampaa tapaa hankkia upouusi moderni pientalokoti tuskin onkaan: ilman rakennusprojektin paperitöitä, tontin etsimistä, monia vaiheita ja pitkää odottamista. Ammattitaitoisesti suunniteltu, rakennettu ja hyvin varustettu kivitalokoti lupaa isäntäväelle joustavuutta ja huoletonta mukavuutta koko lasten kasvuiäksi. Kaitaalla nautitaan myös mainiosta sijainnista Espoonlahden palvelujen, Hannusjärven luontomaisemien ja sujuvien kulkuyhteyksien äärellä.

UUDEN KODIN ILOA
Muuttopäivästä se alkaa: uudesta kodista nauttiminen. Kodin kahdessa kerroksessa on paljon valoa ja viihtyisyyttä, toimivia ratkaisuja ja perheen tarpeiden muuttuessa muunneltavuutta. Tilaa löytyy myös etätyöskentelyyn. Viihtyisä terassipiha, etupihan soma pergola ja yläkerran parveke tuovat uuteen kotiin ihanaa kesäistä lumoaan.

HUONEITA MONEEN KÄYTTÖÖN
Pääsisäänkäynnin käytännöllisessä tuulikaapissa ulkovaatteet jätetään siististi liukuovikomeroon. Autokatokseen parkkeeratessa kotiin pääsee aina kuivin jaloin: teknisen varaston kautta on oikotie alakertaan. Eteisen vieressä on toinen varastohuone, joka sopii työhuoneeksikin. Myös harrastetilasta saa lasten kasvaessa lisätilaa. Pesuhuoneessa on kaksi suihkua ja saunassa vastakkaiset lauteet, ikkuna, sähkökiuas ja lasiseinä pesuhuoneen puolella. Kodinhoitohuone ja pikkuvessa ovat erikseen.

PALJON VALOA JA VIIHTYISYYTTÄ
Täällä viihdytään varmasti: yläkerran olohuoneen, avokeittiön ja ruokailutilan sekä tilavan lasikaiteisen terassiparvekkeen yhtenäisessä kokonaisuudessa. Takkavarauskin on olohuoneessa valmiina! Espoon Keittiömaailman moderni keittiö varustetaan laadukkain kodinkonein, ja niemekkeen äärellä kokkaileva voi samalla seurustella ruokapöydän äärellä viihtyvien kanssa. Kaksi makuuhuonetta ja suihkullinen kylpyhuone ovat nekin yläkerrassa.

MODERNIN KODIN HUOLETTOMUUTTA
Kivirunko on turvallisen laadun merkki: se ei pala eikä homehdu. Lämmönlähteenä on huoneistokohtainen vesi-ilmalämpöpumppu (VILP) vesikiertoisella lattialämmityksellä ja koneelliseen ilmanvaihtoon liitetään LTO-laite. Sähkön ja veden kulutus mitataan huoneistokohtaisesti. Kodin pintamateriaalit ja varusteet ovat harmonian, helppohoitoisuuden ja kestävyyden periaattein valittuja. Pistokkeellisia autopaikkoja on kaksi, joista toinen on autokatoksessa. Varaus sähköauton lataukselle.

PALVELUJEN ÄÄRELLÄ
Suomen- ja ruotsinkieliset koulut ja päiväkodit sekä lähimarketit ovat muutaman kilometrin säteellä. Reilun kilometrin päässä avautuu jo ensi keväänä uusi kauppakeskus Lippulaiva sekä sen yhteyteen vuoden 2023 aikana metroasema. Yhtä lähellä on myös mahtavat harrastusmahdollisuudet Espoonlahden jää- ja uimahallissa, ulkokentillä ja urheilupuistossa. Hannusjärven luontoon ja lenkkipoluille pääsee kotikorttelin kulmilta.
Lähimmälle bussipysäkille on vain 120 metriä.

Talot A ja C myyty.
Kohdetta välittää
Ilkka Puhakka DV, LKV, RAKI 0400 463 824 ilkka.puhakka@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Rakennus

Osoite Alatie 14 B
Huoneiden lukumäärä 4
Tilakuvaus 3-4h, k, s-os, khh, kph, erill. wc, var, ulkovar./tekn. + autokatos
Asuinpinta-ala 127.2 m²
Kokonaispinta-ala
Tilat / pinta-alat Asuintilat 2 krs + 1 krs:n eteinen, kht, kph, s, wc yht. 90,7m2. Muut tilat 1 krs:n var, uvar, harr.tila yht. 36,5m2. Asuin- ja muut tilat yhteensä 127,2m2.
Kerros 2
Rakennusvuosi 2021
Rakennusmateriaalit Lakka-harkko
Katon tyyppi/kate Pulpettikatto/bitumihuopa
Lämmitys Vesi-ilmalämpöpumppu (Nibe)
Ilmanvaihto Koneellinen tulo- ja poistoilma lämmöntalteenotolla.
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2018
Kuntoluokitus Hyvä
Keittiön varustetaso A la Carte -keittiö erillisen kalustesuunnitelman mukaan. Lattia Kährs Tammi Ghost 1-säleinen parketti.
Olohuoneen varustetaso Lattia Kährs Tammi Ghost 1-säleinen parketti.
Makuuhuoneiden varustetaso Lattia Kährs Tammi Ghost 1-säleinen parketti.
Kylpyhuoneen varustetaso Kts. erillinen huonekortti.
Lisätiedot Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella talojen A, B ja C kesken. Hallinta-alueen B pinta-ala on 388m2.

Kiinteistö

Tontin pinta-ala 1256 m²
Kaupunginosa Hannusjärvi
Kaupunki Espoo
Kiinteistötunnus 49-31-67-9
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta kartat.espoo.fi
Palvelut Kauppakeskus Pikkulaiva ja ensi keväänä uusi kauppakeskus Lippulaiva. Espoonlahden jää- ja uimahalli, ulkokentät ja urheilupuisto. Hannusjärven luonto ja lenkkipolut., Koulut: Espoonlahden ja Kaitaan Suomen- ja ruotsinkieliset koulut ja päiväkodit.
Liikenneyhteydet Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle. Espoonlahden metroasema aukeaa vuoden 2023 aikana.

Kustannustiedot

Kiinteistövero 0 EUR/v

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Myyntihinta 729.000,00 €