Kohdetiedot

Omakotitalo 98.0 m² 3h, k, s-os, khh, erill. wc, lämmin varasto + autokatos, ulkovarasto

Iltamatie 8 A, Kurttila, Espoo

509.000,00 €

UUDEN KODIN IHANUUTTA KESKUSPUISTON NAAPURISSA
Kurttilan luontomaisemien äärelle on pian tulossa modernien pientalojen naapurusto, jossa ihanat terassit ja pihat lupaavat kesäpäiviin mahtavasti iloa. Kaikki on uutta, kaikki on viihtyisää ja toimivaa - ihania koteja mukavuutta arvostaville. Myös hyvät palvelut, lenkkipolut ja sujuvat kulkuyhteydet ovat tämän naapuruston mukavuuksia. Nopeana kodinostajana sinulla on mahdollisuus vaikuttaa uuden kotisi materiaalivalintoihin ja yksityiskohtiinkin!

KESÄTERASSIEN IHANUUTTA
Pihapiiriin valmistuu kaksi omakotitaloa ja kolme paritaloa. Viistokattoisessa arkkitehtuurissa on ripaus modernia huvilamaisuutta. Oleskelupihan puolella käynti olohuoneesta terassille tuo sisätilojen tunnelmaan kesäisen ulottuvuuden ja pääovenkin edustalla on avoin tilava kuisti. Jokaiselle kodille kuuluu oma piha: yhteinen tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella itsenäisiin hallinta-alueisiin. Asunnoilla B, C ja D on kaksi autokatospaikkaa, muilla yksi autopaikka katoksessa ja toinen pihalla.

KOTI JOKA ON ILO SISUSTAA
Asuntojen pohjaratkaisut ovat identtisiä/peilikuvia ja käytännöllisiä: yhdessä viihtyminen ja arjen toimivuus ovat asumismukavuutta parhaimmillaan. Eteisaula avautuu oleskelutilaan, jossa Puustellin moderni saarekekeittiö sijoittuu toiselle päätyseinälle ja muuhun tilaan voi sommitella ruokapöydän ja sohvaryhmän parhaille paikoilleen. Takkavarauskin on valmiina. Avoin näkymä keittiöaskareista olohuoneeseen ja toisin päin avartaa tilaa, kuten pihalle katsovat upeat maisemaikkunatkin.

KAKSI MAKUUHUONETTA JA TYÖTILAA
Kahden makuuhuoneen lisäksi asunnoissa on omalla sisäänkäynnillä varustettu ikkunallinen lämmin varastohuone, joka myös soveltuu myös vaikka työskentelyyn. Saunatilojen pesuhuoneessa on kaksi suihkua, wc-istuin ja pesuallas sekä paikka pyykinpesukoneelle ja kuivurille. Löylyhuoneessa on tuuletusikkuna ja Harvia Cilindro -pilarikiuas. Aulan yhteydessä on lisäksi erillinen wc ja pääoven vieressä kylmä ulkovarasto.

EKOLOGINEN KASTELLI-PUUTALO
Ammattitaitoisesti rakennetussa puutalossa on terveellinen sisäilma ja samettinen akustiikka. Pintamateriaalit ja varusteet ovat kestäviä ja ajattomia, kuten esimerkiksi Pukkilan malliston laatat ja Puustellin kiintokalusteet keittiöön ja säilytysratkaisuihin. Lämmitysjärjestelmänä on poistoilmalämpöpumppu (Nibe) vesikiertoisella lattialämmityksellä ja koneelliseen ilmanvaihtoon liitetään LTO-laite.

MUKAVAA ELÄMÄÄ
Aitoutta arvostaville espoolaisille Kurttila on mitä ihastuttavin: niittyjen ja ulkoilupolkujen lisäksi lähellä ovat arjen monipuoliset palvelut ja K-Supermarket Lasihytti (1,4 km). Lapsiperheet peukuttavat hyviä suomen- ja ruotsinkielisiä päivähoitopalveluja ja kouluja mm. Kurttilassa, Vanttilassa, Kauklahdessa ja Saunalahdessa. Lisää palveluja ja harrastusmahdollisuuksia on tarjolla noin 6 km:n päässä Kivenlahdessa ja Espoonlahdessa.
Kohdetta välittää
Kari Karlsten LKV, LVV, Myyntipäällikkö 0400416130 kari.karlsten@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Rakennus

Osoite Iltamatie 8 A
Huoneiden lukumäärä 3
Tilakuvaus 3h, k, s-os, khh, erill. wc, lämmin varasto + autokatos, ulkovarasto
Asuinpinta-ala 98.0 m²
Kokonaispinta-ala 100.7 m²
Tilat / pinta-alat Asuinhuoneiston huoneistoala (sisältää huoneiston sisäisen varaston ) 98m2. Ulkovaraston huoneala 2,7m2.
Kerros 1
Rakennusvuosi 2022
Rakennusmateriaalit Puu
Katon tyyppi/kate Pulpettikatto/peltikate
Lämmitys Poistoilmalämpöpumppu, vesikiertoinen lattialämmitys
Ilmanvaihto Koneellinen tulo- ja poistoilma lämmöntalteenotolla.
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2018
Keittiön varustetaso Puustellin kalusteet erillisen kalustesuunnitelman mukaan. Siemensin kodinkoneet: jääkaappi, pakastin, astianpesukone, induktioliesitaso, erillisuuni.

Kiinteistö

Tontin pinta-ala 3918 m²
Kaupunginosa Kurttila
Kaupunki Espoo
Kiinteistötunnus 49-45-72-6
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Lisätiedot Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella kahdeksaan määräosaan. Kaupantekotilaisuudessa tehdään kiinteistökauppa tonttiosuudesta. Urakoitsija ja tilaaja/asiakas tekevät talon rakentamisesta erillisen urakkasopimuksen (Kuluttajaviranomaisen tarkastaman ja hyväksymän Rakennusalan töitä koskevan kuluttajasopimuksen), jossa noudatetaan kuluttajasopimusehtoja RYS-9 1998. Ostajasta tulee maankäyttö- ja rakennuslain tarkoittama rakennuttaja.

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta kartat.espoo.fi
Palvelut Saunalahden, Espoonlahden ja Kauklahden palvelut, Koulut: Saunalahden yhtenäiskoulu, Vanttilan koulu, Espoonlahden ja Kauklahden suomen- ja ruotsinkieliset koulut
Liikenneyhteydet Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle. Kauklahden juna-asema.

Kustannustiedot

Kiinteistövero 0 EUR/v

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Myyntihinta 509.000,00 €