Kohdetiedot

Rivitalo 111.5 m² 2h, avok, s, ph, kph/wc, khh, eril. wc, viherhuone, ask. ja tekn.tila + AT

Vanha Pisantie 8a1, Pisa, Puolarmetsä, Espoo

559.000,00 €

ENNAKKOMARKKINOINTI. VIHERHUONE KRUUNAA PIENTEN PERHEIDEN UNELMAKODIT

Viihtyisään Puolarmetsään valmistuu kesällä 2023 kolmen modernin kodin rivitaloyhtiö. Kotien kahden kerroksen tilaratkaisuun mahtuu kaikki, mitä pieni kaupunkilaisperhe voi toivoa: asumisen helppoutta ja yhdessäolon mukavuutta, kesäpihan vehreyttä, iloa isosta parvekkeesta, oman saunan muhevia löylyjä ja lasiseinäisen viherhuoneen ympärivuotista kesää. Kaikki on uutta, kaikki on laadukasta. Uusi koti on lähellä Pisanpuiston lenkkipolkuja, harrastuksia, päiväkoteja ja kouluja, kauppoja ja sujuvia kulkuyhteyksiä!

OMAN MAUN MUKAISET MATERIAALIT
Hyvin suunniteltu ja rakennettu koti lupaa huolettomuutta vuosikymmeniksi eteenpäin. Talon suunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto Saani Oy ja urakoinnista kotimainen Rakennus Ajalin Oy, jolla on yli 40 vuotta luotettavaa yritystoimintaa takanaan. Nopeana kodinostajana pääset valitsemaan pintamateriaaleja ja varusteita eri vaihtoehdoista. Lisätilauksesta saat kotiisi parvekelasituksen, takan ja autotalliin sähköauton latauspisteen.

AUTOTALLI KODIN YHTEYDESSÄ
Kotiin tultaessa autolla pääsee ajamaan mukavasti suoraan talliin sähköisen oven avittamana. Autotallin vieressä on kätevästi pääsisäänkäynti alakerran eteiseen. Monikäyttöisestä askarteluhuoneesta on käynti isolle lounaisterassille ja pihalle, kodinhoitotilan kautta mennään saunatiloihin. Pesuhuoneessa on kaksi suihkua ja ikkunallisessa saunassa muhevalöylyinen Sawo Cubos -kiuas. Erillinen wc ja tekninen tila ovat nekin alakerrassa.

KESÄ VUODEN YMPÄRI
Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta ja suihkullinen kylpyhuone sekä Espoon Keittiömaailman suunnittelema A la Carte -keittiö kodinkoneineen ja kivitasoineen. Keittiö asettuu upean valoisan viherhuoneen (28 m2) äärelle, jota lasiseinä ja liukulasiovi kehystävät. Viherhuoneen maisemaikkunat puolestaan ulottuvat lattiasta lähes kattoon ja liukulasiovi avautuu koko asunnon levyiselle lounaisparvekkeelle. Viherhuoneeseen mahtuvat sohvaryhmä ja ruokapöytä - kaunis tila lupaa kesän tuntua vuoden ympäri ja inspiroi niin sisustajaa kuin viherpeukaloakin.

MODERNI VARUSTELU
Betonirunkoisen rivitalon ekologisena lämmitys- ja ilmanvaihtoratkaisuna on poistoilmalämpöpumppu (Nibe F750) yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Materiaalit ja varusteet ovat tyylikkäitä ja kestäviä, esim. asuinhuoneissa laadukkaat vinyylilankkulattiat ja märkätiloissa Villeroy&Boschin laatat. Parvekelasituksen ja takan sekä sähköauton latauspisteen saat halutessasi lisätilauksena. Oman autotallin lisäksi asunnoille kuuluu yksi pihapaikka.

PALVELUJEN JA LUONNON ÄÄRELLÄ
Rauhallinen pientalojen naapurusto sijaitsee aivan Pisanpuiston tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Latokasken, Nöykkiön ja Eestinlaakson päiväkodit, koulut ja lähikaupat ovat muutaman kilometrin ulottuvilla, Suomenojan kauppakeskittymään on noin 2 kilometriä ja Isoon Omenaan alle 5 km. Metroasemalle pääsee sujuvasti liityntäbussilla, lähipysäkille kävelee muutamassa minuutissa.
Kohdetta välittää
Mikko Aro LKV, LVV, KiAT, RAKI 0500 479 364 mikko.aro@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Huoneisto

Osoite Vanha Pisantie 8a1
Kaupunginosa Pisa, Puolarmetsä
Kaupunki Espoo
Huoneiden lukumäärä 4
Tilakuvaus 2h, avok, s, ph, kph/wc, khh, eril. wc, viherhuone, ask. ja tekn.tila + AT
Asuinpinta-ala 111.5 m²
Muu ala 25.5
Kerros 1-2/2
Hissi Ei
Ikkunoiden suunta Lounas-luode-koillinen
Parveke Kyllä
Keittiön varustetaso A La Carte-keittiö kivitasoin ja AEG:n kodinkonein. Kalusteet erillisen kalustesuunnitelman mukaan. Lattia vinyylilankku Basic.
Olohuoneen varustetaso Lattia vinyylilankku Basic. Kts. erillinen huonekortti.
Makuuhuoneiden varustetaso Lattia vinyylilankku Basic. Kts. erillinen huonekortti.
Kylpyhuoneen varustetaso Alakerran kylpyhuoneessa kaksi sadesuihkua, yläkerran kylpyhuoneessa yksi sadesuihku. Kalusteet erillisen kalustesuunnitelman mukaan. Laatat Villeroy & Boch Back Home.
Oma sauna Sawo Cubos 9kw pylväskiuas. Kirkas kokolasiovi. Kyllä
Lisätiedot Autotallissa sähköovi kaukosäätimellä, pesuallas ja varaus sähköauton lataukseen. Toinen autopaikka pihalla. Parvekkeella lasitusvaraus ja viherhuoneessa takkavaraus. Asunto Oy Espoon Pisanpiilo sijaitsee osoitteessa Vanha Pisantie 8a, 02280 Espoo. Yhtiöllä on oma 813 m2 tontti. Jokaiselle huoneistolle kuuluu yhtiöjärjestyksen liitekartan mukainen piha-alue. Arvioitu valmistuminen kesä 2023. Tuleva RS-kohde. Arvioitu Rs-taloussuunnitelman mukainen hoitovastike on 2,35 EUR/osake/kk (235 EUR/kk), jonka lisäksi peritään vesimaksuennakkoa 20EUR/hlö/kk. Huoneistokohtainen lämmitys- ja käyttöveden lämmitys, käyttösähkö ja autopaikkojen lämmitystolppien sähkönkulutus oman mittarin mukaan. Arvioitu yhtiölainan korko on 12 kk Euribor + 1,15 % marginaali. Laina on tasalyhenteinen laina. Luoton lyhennysvapaa on rakennusaika n. 1 vuosi + 2 vuotta kohteen valmistumisesta. Laina-aika yhteensä 2+25 vuotta. Lyhennysvapaan aikana lainasta maksetaan vain korkoa, joka on alustavan rs-taloussuunnitelman mukaan 3,19 EUR/osake/kk (319 EUR/kk). Lainan lyhennys on 9,37 EUR/osake/kk (n. 937 EUR/kk) + korko. Alustavan Rs-taloussuunnitelman mukainen yhtiölainan kokonaismäärä on 843.000,00 EUR. Yhtiölainan voit halutessasi maksaa pois.

Yhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Espoon Pisanpiilo
Rakennusvuosi 2023
Rakennusmateriaalit Eps-eristevaluharkko 350mm
Katon tyyppi/kate Pulpettikatto/bitumihuopa
Huoneistojen lukumäärä 3
Lämmitys Poistoilmalämpöpumppu Nibe F750 + SAM 41
Ilmanvaihto Koneellinen tulo ja poisto, LTO
Antennijärjestelmä Yhteisantenni
Energiatodistus Ei ole
Energialuokka
Autopaikat 6
Tontin pinta-ala 813.00 m²
Lisätietoja Yhtiöllä kulkuoikeus naapuritontin kautta.

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta kartat.espoo.fi
Palvelut S-market ja K-supermarket Malminmäki n. 1 km., Koulut: Eestinkallion, Latokasken ja Nöykkiön koulut ja päiväkodit. Finno skola (1-6lk) ja Finno daghem.
Liikenneyhteydet Finnoontieltä bussit mm. Ison Omenan metroasemalle, Espoon keskukseen ja Jorviin.

Kustannustiedot

Myyntihinta 278.000,00 €
Velkaosuus 281.000,00
Rahoitusvastike 0,00 EUR/kk
Hoitovastike 0,00 EUR/kk

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Velaton myyntihinta 559.000,00 €