Kohdetiedot

Omakotitalo 213.0 m² 5h, k, rt, kph, s-os, khh, takkahuone, kotiteatterihuone, tekn. tila, erill. wc + ulkovarasto

Lehmustie 9 B, Nöykkiö, Espoo

945.000,00 €

IHANA AURINKOTERASSI JA HELPPO KALLIOPIHA KUTSUVAT KESÄÄN
Mahtavasti hyvin suunniteltua tilaa kahdessa kerroksessa, iso aurinkoterassi yläkerran oleskelutilojen edustalla ja yläpihalla havukasvien somistamaa kaunista kalliota - näihin leppoisiin puitteisiin solahtaa tämän kivitalon uuden isäntäväen elämä. Rauhallinen ja kesävehreä naapurusto Nöykkiössä on lähellä monia lapsiperheille tärkeitä arjen palveluita, kuten päiväkoteja, kouluja, harrastuksia, kirjastoa ja marketteja. Liityntäbussilla matkustetaan sujuvasti Isoon Omenaan, uuteen uimahalliin ja Tapiolaankin.

KOTI AURINKOISESSA RINTEESSÄ
Moderni kivitalo on rakennettu vuonna 2006 aurinkoiselle rinnetontille, ja kaunis kallioperäinen tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella naapuritalon kanssa. Puuaidan takana kulkee rauhallinen Lehmustie, jossa ei ole läpiajoliikennettä. Tontin etupiha on tyylikkäästi kivetty, talon etupihalta nousee portaikko pääovelle. Kallioinen yläpiha on upeasti sommiteltu helppohoitoiseksi japanilaishenkiseksi kivipuutarhaksi havukasveineen.

TERASSI TUPLAA OLESKELUTILAN
Pääsisäänkäynti avautuu yläaulaan. Makuuhuoneet sijoittuvat ihanteellisesti pohjoiseen/luoteeseen päin. Suihkullinen kylpyhuone on makuuhuoneiden vieressä. Avokeittiön, ruokailutilan ja olohuoneen avarassa kokonaisuudessa upea luonnonvalo tulvehtii koko eteläseinän kattavista ikkunoista ja ovi avautuu lähes yhtä isolle aurinkoterassille, jonne mahtuvat niin grillaukset, ruokailut, sohvat, aurinkotuolit ja lasten leikitkin.

TYÖRAUHAA, TREENEJÄ, LÖYLYJÄ
Kellarikerrokseen pääsee suoraan autokatoksestakin. Tilava takkahuone on todellinen monikäyttötila ja sopii niin rentoutumiseen kuin vaikkapa kuntosaliksikin. Vieressä on rauhallinen työ-/makuuhuone ja peremmällä niin ikään monikäyttöinen huone vaikka omalle kotiteatterille. Saunan lauteille mahtuu isompikin porukka ja suihkuja on kaksin kappalein. Pikkuvessa on erikseen ja kodinhoitotilassa kaikki tarvittava perheen pyykkihuoltoon. 2-paikkaisen autokatoksen vieressä on kaksi varastoa (lämmin ja puolilämmin).

MODERNEIN MUKAVUUKSIN
Lammi-kivitalossa on sähkölämmitys vesikiertoisella lattialämmityksellä sekä koneellinen tulo-poistoilmanvaihto hukkalämpöä hyödyntävällä LTO-laitteella. Laajakaista takaa tehokkaat tietoliikenneyhteydet etätyöskentelijöille, opiskelijoille ja viihteellekin. Talossa on lisäksi Puzerin keskuspölynimuri, hälytysjärjestelmä, Ensto Smart -kodinohjausjärjestelmä ja ilmanvaihdossa erillinen jäähdytystoiminto kesähelteiden varalta. Materiaalit ja varusteet ovat laadukkaita, esim. keittiössä uusitut kodinkoneet, kivityötasot ja kaksi vesipistettä sekä sisäportaikon alla kaksi viinikaappia.

SUJUVAA ELÄMÄÄ
Rauhallinen ja kesävehreä naapurusto sijaitsee lähellä luontoa ja monipuolisia palveluja: suomen- ja ruotsinkielisiä päiväkoteja ja kouluja sekä leikkipuistoja ja harrastuspaikkoja. Kauppakeskus Liila, Suomenojan ja Espoonlahden palvelutkin ovat lähellä, liityntäbussilla pääsee joutuisasti Ison Omenan ja Tapiolan metroasemille. Tulevalle Kaitaan metroasemalle n. 1,2 km.
Kohdetta välittää
Miia Piitulainen LKV, LVV 040 772 0222 miia.piitulainen@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Rakennus

Osoite Lehmustie 9 B
Huoneiden lukumäärä 6
Tilakuvaus 5h, k, rt, kph, s-os, khh, takkahuone, kotiteatterihuone, tekn. tila, erill. wc + ulkovarasto
Asuinpinta-ala 213.0 m²
Kokonaispinta-ala 223.0 m²
Tilat / pinta-alat Asuintilat n. 185 m2: 2 krs: olohuone, keittiö, ruokailutila, kylpyhuone, 3 x makuuhuone, eteinen. 1 krs: takkahuone, työ-/makuuhuone, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, wc. Muut tilat n. 28 m2: kotiteatterihuone, tekninen tila. Asuintilat ja muut tilat yhteensä n. 213 m2. Lisäksi 2 x ulkovarasto yht. n. 10 m2 ja kahden auton autokatos.
Kerros 2
Rakennusvuosi 2006
Rakennusmateriaalit Lammi betoniharkko
Katon tyyppi/kate Aumakatto/tiilikate
Lämmitys Sähkölämmitys, vesikiertoinen lattialämmitys (Jäspi).
Ilmanvaihto Koneellinen tulo- ja poistoilma lämmöntalteenotolla, LTO
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: D2018
Kuntoluokitus Hyvä
Keittiön varustetaso Parma -keittiökalusteet. Kivitasot. AEG:n jääkaappi ja pakastin (2022). AEG:n erillisuuni ja keraaminen liesitaso. Electroluxin liesituuletin. Mielen integroitu astianpesukone (2012). Mielen mikroaaltouuni. Keittiössä 2 vesipistettä. Lattia laattaa.
Olohuoneen varustetaso Lattia parkettia.
Makuuhuoneiden varustetaso MH1-4/liukuovikaapistot. Lattia parkettia
Kylpyhuoneen varustetaso 2 krs: kylpyhuone/suihku, 2 x pesuallas, allaskaappi, peili, wc-istuin. 1 krs: pesuhuone/2 x suihku. Sauna/Sun Saunan lauteet, Vuoluxin vuolukivikiuas. Kodinhoitohuone/kaapistot, pesuallas, pk-liitäntä, pyykinpesukone, kuivausrumpu. Erillinen wc/wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, peili. Kosteiden tilojen lattia laattaa.
Suoritetut korjaukset Erillinen lista huolto-/korjaustoimenpiteistä. Raksystems Insinööritoimisto Oy:n RS³ kuntotarkastus 4/2022.
Lisätiedot Koko tontin pinta-ala on 1495m2. Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella kahden talon kesken. Talon B hallinta-alueen pinta-ala on 705m2.

Kiinteistö

Tontin pinta-ala 705 m²
Kaupunginosa Nöykkiö
Kaupunki Espoo
Kiinteistötunnus 49-30-24-1
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Lisätiedot Portaiden alla kaksi viinikaappia. Puzerin keskuspölynimuri. Ilmanvaihdossa erillinen jäähdytys. Ensto Smart kodinohjausjärjestelmä. Hälytysjärjestelmä. Takkahuoneessa varaava vuolukivitakka. Toinen ulkovarasto on lämmin, toinen puolilämmin (ei ole tehty muutosta rakennuslupakuviin).

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta kartat.espoo.fi
Palvelut Kauppakeskus Liila, Suomenojan ja Espoonlahden palvelut., Koulut: Martinkallion koulu (1-9 lk), ruotsinkielinen Finno skola (1-6 lk). Espoonlahdessa lukio ja ruotsinkielinen yläkoulu. Useita päiväkoteja alueella.
Liikenneyhteydet Liityntäbussit Ison Omenan ja Tapiolan metroasemalle.

Kustannustiedot

Puhtaanapito 298.00 EUR/v
Kiinteistövero 1113.80 EUR/v

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Myyntihinta 945.000,00 €