Kohdetiedot

Omakotitalo 335.0 m² 6h, k, s, ph, pukuh, takkah, kotiteatterih, khh, 2 x kph/wc, 2 x erill. wc, 2 x vh + kaksi parveketta, 2 auton talli, 2 auton katos, varasto

Fransmaninkuja 4, Kurttila, Espoo

970.000,00 €

MAALÄMPÖÄ, ELÄMÄNLAATUA JA HÖYSTEEKSI EDVININ PIZZOJA

Täällä viihtyy koko perhe: kotitien toisella puolella herkutellaan valtakunnan parhaaksi kehuttuja napolilaispizzoja trendikkäässä Edvin Pizza Napoletanassa. Uunituoreet rapeakuoriset leivät haetaan Halmeen Leipomosta ja merten herkut uuniin ja ruokapöytään legendaarisesta Kalakauppa Maxin Kalasta. Kurttilan viihtyisässä sydämessä sijaitseva kiehtova ja ainutlaatuinen, isolle perheelle täydellinen maalämpötalo on valmiina seuraavaan ihanaan elämänvaiheeseen uuden isäntäväen kanssa.

"PARASTA TILATTIIN JA SAATIIN"
Arkkitehdin tilaustyönä suunnitteleman ja Lakka-lämpöeristeharkoista muuratun kivitalon kolmessa kerroksessa on mahtavasti tilaa perheen yhdessäoloon, rentoutumiseen, omaan rauhaan, harrastamiseen ja työskentelyynkin. Kaunis puutarha terasseineen on isäntäväen ikioma kesäparatiisi, jossa on tilaa uudenkin viherpeukalon ideoille. Alkuperäisen rakennuttajaperheen mukaan "laadusta ei tingitty, parasta tilattiin ja myös saatiin".

TALO JOSSA ON LUONNETTA
Käytännöllisyys ja kiehtovuus ovat tässä talossa kotonaan. Sisääntulokerroksessa Miele-kodinkonein aateloitu keittiö, ruokailutila ja upean korkeakattoinen olohuone kutsuvat mukavaan yhdessäoloon. Takkahuoneessa nautitaan elävän tulen tunnelmista ja sen terassilla vilvoittelusta; saunatilojen tummasävyinen löylyhuone ja tassuamme lupaavat rentoutusta arjen touhuista. Yksi makuuhuoneista, vaatehuone ja aulan pikkuvessa ovat nekin tässä kerroksessa.

VIIDEN MAKUUHUONEEN MUKAVUUTTA
Yläkerran neljässä makuuhuoneessa on kussakin hyvät säilytystilat sekä aulassa yhteinen suihkullinen kylpyhuone ja vaatehuone/kodinhoitohuone. Päämakuuhuoneen ihanuuksiin kuuluvat oma vaatehuone, suihkullinen kylpyhuone ja lounaisparveke. Parveke on myös toisen lounaiskulman makuuhuoneella. Kellarikerroksen askarteluhuone sopii kotiteatteriksi tai kuntoiluun, harrastusvälineitä huolletaan teknisessä tilassa ja 2-paikkaisessa autotallissa. Pihalla on lisäksi 2-paikkainen autokatos ja puolilämmin varasto.

EDULLISET ASUMISKUSTANNUKSET
Maalämpö on ison talon paras lämmitysratkaisu. Vesikiertoinen lattialämmitys jakaa maalämmön tasaisesti kaikkiin tiloihin ja koneelliseen ilmanvaihtoon liitetty LTO-laite hyödyntää hukkalämmöstä jopa yli 70 %. Keskuspölynimurikin on osa kivitalon asumisviisautta. Isossa autotallissa on sähköinen nosto-ovi, vesipiste ja öljyn- ja hiekanerotuskaivo. Talosta on pidetty erinomaista huolta ja tarpeelliset korjaukset teetetty ammattilaisilla.

TERVETULOA NAUTTIMAAN ELÄMÄSTÄ
Upea kivitalo sijaitsee Kurttilan keskustan rauhallisessa naapurustossa. Aivan lähellä on Hesarinkin ylistämiä palveluja pizzerioista leipomoihin ja kalakauppoihin sekä suomen- ja ruotsinkielisiä päiväkoteja, kouluja, ruokakauppoja ja muita lapsiperheille tärkeitä palveluja. Bussilla pääsee niin junalle, Matinkylän metroasemalle kuin suoraan Kamppiinkin sekä pian myös Kivenlahden uudelle metroasemalle.

Tiedustelut:

Kari Lehtinen LKV, LVV, KED
0400 809502
kari.lehtinen@primehouse.fi
Kohdetta välittää
Kari Lehtinen LKV, LVV, KED 0400 809 502 kari.lehtinen@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Rakennus

Osoite Fransmaninkuja 4
Huoneiden lukumäärä 7
Tilakuvaus 6h, k, s, ph, pukuh, takkah, kotiteatterih, khh, 2 x kph/wc, 2 x erill. wc, 2 x vh + kaksi parveketta, 2 auton talli, 2 auton katos, varasto
Asuinpinta-ala 335.0 m²
Kokonaispinta-ala 403.0 m²
Tilat / pinta-alat Asuintilat: 1. ja 2. kerros n. 237 m2. Muut tilat: autotalli, tekninen tila ja askartelu- /kotiteatterihuone n. 98 m2. Yhteensä n. 335 m2. Kerrosala n. 403 m2. Kahden auton katos ja varasto n. 42 m2.
Kerros 3
Rakennusvuosi 2005
Rakennusmateriaalit Kivi, Lakka lämpöeristeharkko EKO-350
Katon tyyppi/kate Pulpettikatto/konesaumattu peltikate
Lämmitys Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys. SunAir lämmöntalteenottolaitteisto.
Ilmanvaihto Koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla, LTO.
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2018
Kunto Hyvä
Keittiön varustetaso Rosteriset kodinkoneet: kaksi jääkaappipakastinta (Miele), induktioliesitaso (Miele 2018), integroitu erillisuuni (Miele), liesituuletin (Miele), integroitu mikroaaltouuni (Miele 2019) ja astianpesukone (Miele). Kivitasot. Lattia laattaa, uusittu 2021. Lattialämmitys.
Olohuoneen varustetaso Korkea olohuone jossa isot, korkeat ikkunat. Olohuoneen jatkeena ruokailutila josta käynti terassille ja pihalle. Molempien lattia 2021 uusittua pähkinäparkettia, lattialämmitys.
Makuuhuoneiden varustetaso Viisi makuuhuonetta, joista neljä yläkerrassa. Päämakuuhuoneen yhteydessä kylpyhuone/wc, vaatehuone ja parveke. Yhden pienemmän makuuhuoneen yhteydessä myös parveke. Alakerran makuuhuoneen vieressä vaatehuone. Kaikkien huoneiden lattia pähkinäparkettia, lattialämmitys. Kaikissa makuuhuoneissa vaatekaapisto.
Kylpyhuoneen varustetaso 1. krs: Pesuhuone: seinät ja lattia laatoitettu, lattialämmitys. Kolme suihkua, tassuamme, kuivauspatteri, ikkuna. Pesuhuoneesta käynti pukuhuoneeseen jonka yhteydessä erillinen wc: seinät ja lattia laatoitettu, lattialämmitys, pesuallas, allaslaatikosto, valopeili, wc-istuin, bideesuihku, ikkuna. Eteistilan erillinen wc: seinät ja lattia laatoitettu, lattialämmitys, pesuallas, allaslaatikosto, valopeili, wc-istuin, bideesuihku, ikkuna. 2. krs: Kylpyhuone/wc: seinät ja lattia laatoitettu, lattialämmitys, suihku, pesuallas, allaslaatikosto, valopeili, wc-istuin, bideesuihku, ikkuna. Päämakuuhuoneen yhteydessä oleva kylpyhuone/wc: seinät ja lattia laatoitettu, lattialämmitys, suihku, pesuallas, allaslaatikosto, valopeili, wc-istuin, bideesuihku, ikkuna.
Suoritetut korjaukset Raksystems Insinööritoimisto Oy:n Rs³ kuntotarkastus tehty 7.9.2022. Energiatodistus laadittu 15.9.2022. Kuntotarkastusraportissa mainittu alapohjan ryömintätilan takakulman puhdistaminen ja savupiipun hormiputken ja päällyspellin välisen raon tiivistäminen on suoritettu. Rappauspinnan värjäytymiin kaakon puoleisella seinustalla on tilattu ja maksettu puhdistus. Käsittely tehdään kahdessa osassa, tänä syksynä ja ensi keväänä. Autotallin ilmanvaihtoputken päästä puuttunut venttiililautanen on asennettu. Olohuoneen, ruokailutilan, keittiön ja eteisen lattia uusittu 2021. Ilmanvaihtokone huollettu säännöllisesti. Ilmanvaihtokanavat puhdistettu säännöllisesti. Maalämpölaitteisto tarkastettu ja tarvittaessa huollettu vuosittain.

Kiinteistö

Tontin pinta-ala 1638 m²
Kaupunginosa Kurttila
Kaupunki Espoo
Kiinteistötunnus 49-425-1-206
Maasto, maaperä ja kasvusto Kallioperäinen vaihteleva maasto.
Nurmikkoa, puita ja pensaita.
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Lisätiedot Koko talossa on vesikiertoinen lattialämmitys maalämmöllä ja koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla (LTO). Keskuspölynimuri. Kellarikerroksessa autotalli kahdelle autolle sähköisellä nosto-ovella. Tallissa on vesipiste sekä öljyn- ja hiekanerotuskaivo. Kellarissa on lisäksi iso tekninen tila/varastotila ja iso kotiteatterihuone/harrastehuone. Kahden auton autokatos jonka yhteydessä n. 12 m2 puolilämmin varasto. Kaksi vaatehuonetta. Takkahuoneessa takka. Sisäänkäynnin portaissa lämmitys.

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta kartat.espoo.fi
Palvelut K-Supermarket Lasihytti ja kalakauppa Maxin Kala 600 m. Lidl ja Alko 1,5 km. S-Market Saunalahti 3 km. Kauppakeskus Lippulaiva 6 km. Halmeen leipomo 2 km. Edvin Pizza Napoletana 100 m., Koulut: Vanttilan koulu (1-9 lk) 1,4 km. Kauklahden koulu (1-9 lk + 10 lk) 1,3 km. Hansakallion koulu (1-6 lk) 1,4 km. Uusi Kungsgårdsskolan (1-6 lk) och daghem 150 m. Päiväkoti Lintukoto 500 m.
Liikenneyhteydet Bussit 165 Matinkylän metroasemalle ja 165N Kamppiin Kurttilantieltä 150 m. Kauklahden juna-asemalle 1,5 km. Matinkylän metroasemalle 10 km. Tulevalle Kivenlahden metroasemalle 4,5 km.

Kustannustiedot

Puhtaanapito 324.00 EUR/v
Kiinteistövero 1632.00 EUR/v
Muut maksut Sähkönkulutus ollut n. 26.000 kWh/vuosi sisältäen käyttösähkön ja maalämpöpumpun tarvitseman sähkön. Vesimaksu kulutuksen mukaan.

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Myyntihinta 970.000,00 €