Kohdetiedot

Omakotitalotontti 704 m² OKT-tontti

Haltialehto 2, Nöykkiö, Espoo

238.000,00 €

Rakennuslupa valmiina, rakentamaan pääset jo keväällä!

Arkkitehti Satu Ratinen (SAFA) Arkkitehtitoimisto Skammi Oy:stä on suunnitellut tälle aurinkoiselle tontille (määräosa, alue A) modernin perheasunnon. Tontti sijaitsee lapsiperheiden suosimalla Nöykkiön pientaloalueella hyvien palveluiden vieressä. Urheilukentät, leikkipuistot, koulut, kaupat, kirjasto ym. ovat turvallisen kävelymatkan päässä. Rakennusluvassa on huomioitu tämän päivän energiatehokkuus mm. maalämpö ja aurinkopaneelivaraus. Rakennuslupa on asuinrakennukselle (145 m2), erilliselle saunarakennukselle/pihasaunalle (13 m2), kahden auton autokatokselle ja kylmälle ulkovarastolle (9 m2) sekä maalämpökaivolle. Rakennuslupa siirtyy ostajalle kaupan yhteydessä. Arjen luksusta suunnitelmissa on mahdollisuus toteuttaa oma pihasauna ja uima-allas.

Koko tontin pinta-ala on 1780 m2. Tontti tullaan jakamaan hallinnanjakosopimuksella talojen A ja B kesken. Nyt myytävän hallinta-alueen A pinta-ala on 704 m2 ja rakennusoikeutta hallinta-alueella on 174 k-m2 + 24 k-m2 autotalli- ja varastotiloja. Kummallekin hallinta-alueelle on oma ajoliittymä. Hallinta-alueella sijaitsee purkukuntoinen asuinrakennus, jonka purkukustannuksista vastaa ostaja. Haitta-ainekartoitus on tehty. Kysy lisätietoja.
Kohdetta välittää
Ilkka Puhakka DV, LKV, RAKI 0400 463 824 ilkka.puhakka@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Kiinteistö

Osoite Haltialehto 2
Kaupunginosa Nöykkiö
Kaupunki Espoo
Kiinteistötunnus 49-30-130-2
Tilakuvaus OKT-tontti
Tontin pinta-ala 704 m²
Rakennusoikeudet 174k-m2 + 24k-m2
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta kartat.espoo.fi
Palvelut Nöykkiön ja Espoonlahden palvelut. K-market Nöykkiö, S-market Nöykkiö, kauppakeskus Lippulaiva, Lidl. Nöykkiön lähipalvelukeskus mm. hammashoitola, neuvola, kirjasto., Koulut: Nöykkiönlaakson alakoulu, Nöykkiön yläkoulu, Martinkallion koulu (1-9 lk), Finno skola (1-6 lk), Nöykkiön päiväkodit. Päiväkodit ja koulut turvallisen matkan päässä.
Liikenneyhteydet Liityntäbussit Espoonlahden metroasemalle.

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Myyntihinta 238.000,00 €