Tervetuloa Haukilahteen!

Merellinen Haukilahti hurmaa kauniilla venesatamallaan, kallioisilla maisemillaan ja rantaraitillaan. Meren läheisyys antaa vapaa-aikaan paljon mahdollisuuksia: viehättävien lenkkireittien lisäksi uimaan pääsee ympäri vuoden, ja laiturit tarjoavat väylän maalta aalloille. Rannalla on myös kahviloita ja ravintoloita, ja koko viihtyisällä alueella mukavasti muitakin palveluita. Lapsiperheiden tarpeisiin löytyvät läheltä suomen- ja ruotsinkieliset koulut, päiväkodit ja kirjasto.

Meren rajatessa Haukilahden etelästä, päättyy pohjoinen raja Länsiväylään. Kulkuyhteydet Helsinkiin ja tärkeille kehäteille ovat siis nopeat – rauhallisesta ja luonnonläheisestä kaupunginosasta pääsee äkkiä keskustan vilinään. Isommille ostoksille riittää tosin usein, kun suuntaa naapuriin Matinkylään tai Tapiolaan.

Kaupunginosan maamerkiksi on muodostunut espoolaisille tuttu vesitorni, joka on jo 1960-luvulta saakka hallinnut alueen maisemaa. Samoihin aikoihin alueelle rakennettiin runsaasti asuintaloja, pääasiassa rivi- ja kerrostaloja, jotka määrittelevät Haukilahden persoonallista ilmettä edelleen.

Kiinnostuitko alueesta? Tutustu Haukilahdessa sijaitseviin kohteisiimme täällä.

Jos harkitset asuntosi myymistä alueelta, ota avuksesi Haukilahden loistavasti tuntevat Taina Pitkänen ja Sirpa Ylitalo!

Taina Pitkänen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED
040 831 9696
taina.pitkanen@primehouse.fi

tilaa välittäjä ilmaiselle arviokäynnille

Sirpa Ylitalo

LKV, ekonomi
0400 506 976
sirpa.ylitalo@primehouse.fi

tilaa välittäjä ilmaiselle arviokäynnille