Espoon asuinalueet

Tutustu alueeseen Laaksolahti

Lapsiperheiden suosima Laaksolahti on viihtyisä ja vehreä kaupunginosa Espoossa. Leppävaaran luoteispuolella oleva asuinalue sijoittuu kaupungin itäiselle rajalle. Alueelta löytyy monipuolisesti palveluita, kuten useita päiväkoteja, kouluja, lähikauppoja ja kirjasto.

lue lisää

Tutustu alueeseen Tapiola

Puutarhakaupunkina tunnetuksi tullut Tapiola on yksi Espoon nimekkäimmistä kaupunginosista. Suurelta osin 1950- ja 1960-luvuilla suunnitellusta ja rakennetusta Tapiolasta haluttiin luoda poikkeuksellisen viihtyisä ja vehreä asuinalue – kuin kaupunki keskellä puistoa.

lue lisää

Tutustu alueeseen Haukilahti

Merellinen Haukilahti hurmaa kauniilla venesatamallaan, kallioisilla maisemillaan ja rantaraitillaan. Meren läheisyys antaa vapaa-aikaan paljon mahdollisuuksia: viehättävien lenkkireittien lisäksi uimaan pääsee ympäri vuoden, ja laiturit tarjoavat väylän maalta aalloille.

lue lisää

Tutustu alueeseen Olari

Punatiilisistä korkeista taloistaan jo 60-luvulta saakka tunnetuksi tullut Olari sijaitsee eteläisessä Espoossa. Suurin osa asuinalueen rakennuksista on kerrostaloja, mutta pientaloille löytyvät myös omat keskittymänsä. Olari toimii kotina noin 12 000 espoolaiselle.

lue lisää

Tutustu alueeseen Latokaski

Latokaski on puistomaisen kaunis pientaloalue Espoossa. Se sijoittuu Turunväylän ja Länsiväylän välimaastoon, Espoon keskuspuiston lähelle. Latokaskea ympäröivä luonto on yksi alueen parhaista ominaisuuksista; monen kotiovelta alkavat mahtavat ulkoilumaastot, jossa viihtyvät niin perheet, koiran ulkoiluttajat, lenkkeilijät kuin maastopyöräilijätkin.

lue lisää

Tutustu alueeseen Tuomarila

Tuomarila sijaitsee keskeisellä paikalla palveluiden ja liikenneväylien varrella Espoon keskuksessa. Kaupunginosassa nautitaan niin keskuspuiston luontomaisemista, monipuolisista palveluista kuin sujuvista kulkuyhteyksistäkin. Alueelta löytyvät luonnollisesti myös lapsiperheille tärkeät päiväkodit sekä koulut.

lue lisää

Tutustu alueeseen Nöykkiö

Hyvämaineinen pientaloalue Nöykkiö sijaitsee Espoon eteläosassa. Tämä viihtyisä ja rauhallinen naapurusto on erityisesti lapsiperheiden suosiossa: alueelta löytyvät useat päiväkodit ja koulut, neuvola, hammashoitola, kirjasto sekä lähikauppa takaavat sujuvan arjen.

lue lisää